![]() |
|
| |||
| |||
| היי, יש לי Vista Home Premium ו פעם אני עובר על הנייד, את magnifier, מקלדת על המסך ואת קול מגיד תמיד לטעון-up. אז לסגור אותם כאשר הם מתחילים-בכל פעם שאני מעלה מחדש את המחשב הנישא שוב, הם גם להופיע. אז מישהו יכול לומר לי איך להשבית אותם לנצח, כך אני לא רואה אותם שוב כאשר אני מפעיל את הנייד משום שהם צורכים לי זמן הטעינה מ! 10q |
|
| |||
| |||
| לחץ על התחל, לאחר מכן הקלד 'msconfig "ללא הגרשיים, ולחץ על' הפעלה 'הכרטיסייה, לאחר מכן לבדוק את הרשימה של magnifier, מקלדת על המסך ואת קול מגיד (worded עשוי להיות שונה) ו untick את תיבות ולאחר מכן לחץ על אישור והפעלה מחדש. |
|
| |||
| |||
| StartUpLite הוא קל תוכנית שיכולה לבטל או להסיר את כל הידוע ערכים מיותרים ההפעלה מהמחשב ובכך לזרז את תהליך ההפעלה של המערכת שלך. http://www.malwarebytes.org/startuplite.php |
|
| |||
| |||
| @ Spencer2004 ניסית את מה שאתה suggesed אך הם אינם מופיעים שם. האם זה אומר שהם הוסרו? אין אפשרות להפעיל מחדש כעת בשל צורך עדכוני ואנטי וירוס פועל ברקע ולא רוצים להפסיק אותם. @ evilfantasy 10q עבור התשובה שלך, אבל אני לא כל כך הרבה מעוניינים להתקין תוכנות מיותרות, אני prefare כדי למצוא דרך אחרת, כגון אחד שהוצע על ידי Spencer2004 |
|
| |||
| |||
| זה exe 200 Kb, מפעילה משולחן העבודה. רק סריקה, מה הוא נחוץ להסיר ולמחוק את ה-exe. האם יש לך HijackThis מותקן? לכתוב יומן כדי שאוכל לראות את השירותים ולהגיד לך איפה למצוא אותם כדי להשבית אותם. |
|
| |||
| |||
| Vista: השתמש Defender כדי לפקח על השבתת תוכניות הפעלה 1. פתח את Windows Defender. 2. בחר כלים. 3. לחץ Software Explorer. 4. בחר תוכניות הפעלה מן סוג הנפתח. 5. בדוק את תוכניות בחלונית השמאלית. בחירת תוכנית יציג מידע על זה בחלונית השמאלית. 6. כדי להסיר תוכנית ההפעלה, בחר את תוכנית בחלונית השמאלית ולחץ על להסיר כפתור. השתמש להשבית לחצן עבור תוכניות שברצונך להפסיק באופן זמני, כאשר החל מ-Windows מתחיל לפעול. כדי להפוך אותם שוב פעיל, כל שעליך לעשות הוא לבחור את התוכנה ולחץ על לאפשר כפתור. * לאחר הסרת תוכנית ההפעלה, סביר להניח שאתה רוצה לעצור אותו מלפעול בזמן ההפעלה הנוכחית שלך. פשוט לבחור כרגע מפעיל תוכניות מן סוג הנפתח. לאחר מכן, בחר את התוכנה ולחץ על סיים תהליך כפתור. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista wont תן U שחפית מחוץ sertain דברים כמו למשל itunes עוזר זה wos אוכל זיכרון כמו מטורף ואת הדרך היחידה בה אני יכול לעצור אותו runing של BK הקרקע wos כדי delite הקובץ completly
אם צביעות שחפית מחוץ sertain הדברים אתה רוצה גם תעודת להוריד מ download.com ccleaner שלה בתור מנקה את השם אומר את זה אבל הוא גם בלם ואת תוכנית ההפעלה deliter ו DOS לא ירוצו evrytime כוכב הנייד U-PC זה רק בעצם מגדירה את התוכניות לעצור ב Vista עבור U U נוסע ללא tho Vista הגדרות. אתה אפילו יכול delite ccleaner אחרי:) אני לא רגיל אתה רוצה להוריד softwere לעשות את העבודה שאתה רוצה, אבל אתה יכול delite זה afterwords ואת התוכניות עדיין wont start up לאחר הפעלה מחדש מקווה שזה עוזר המערכת שלי: P * L * A * Z * ז * א
|
|
| |||
| |||
| @ Evilfantasy אני אנסה את הרעיון ברגע שאני חוזר הביתה. אני לא רוצה להשתמש תוכניות למחוק דברים כאלה חסת עלים פעם היה לי נסיון עם אותם על המחשב הישן שלי נמחק או דברים שאני לא אמור לקבל. אז עדיף שלא לעבוד איתם. |
|
| |||
| |||
| @ Evilfantasy פשוט עשה מה שאתה המוצעות על Windows Defender לבין אלה דברים שבהם לא מופיע שם תחת start-up תוכניות. זקוק ליותר עזרה pls חסת עלים הם מעצבנים אותי צורך לטעון בכל פעם שאני מפעיל את הנייד. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המון Vista, תוכניות הפעלה התחלה טוען אז Compuer Reboots | caselles206 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | -17 פברואר 2009 11:28 |
| ברכות תוכניות | setishock | ואציג את עצמך כאן | 4 | 1st דצמבר 2008 18:54 |
| כל התוכניות להתחיל בעיה בר | קארל | מערכות ההפעלה Windows | 10 | 6 מאי 2008 04:23 |
| כל התוכניות להתחיל בעיה בר | evilfantasy | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 6 | 24 אפריל 2008 13:08 |
| מוזר start-up תוכניות - AIO_Scan_CDA | faganator | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | -17 דצמבר 2007 10:09 |
| שרשרת כלים | |
| |