mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Need Help with start-up programas

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 22, 2007, 10:19
Narys

Sveiki, turiu Vista Home Premium "ir kai aš įjungti laptopa, didintuvai, ekrano klaviatūra ir balso pasakotojas visada apkrova-up. Tada aš jas uždaryti, kai jie pradėti ir kai aš iš naujo nešiojamojo kompiuterio iš naujo, jie taip pat pasirodys.

Taigi, gali kas nors pasakyti, kaip juos išjungti visiems laikams taip, kad aš ne rodyti jas dar kartą, kai aš pradedu laptopo, nes jie sunaudoja man laikas nuo pakrovimo!

10q
Old Lapkritis 22, 2007, 10:44
Donorų grupės

Spustelėkite Pradėti, įrašykite "msconfig" be kabučių, tada spauskite "Startup" kortelę, po to ieškoti už didintuvai sąrašą, ekrano klaviatūra bei pasakotojo balso (gali būti suformuluoti kitaip) ir untick dėžės tada spustelėkite Gerai ir paleiskite.
Old Lapkritis 22, 2007, 10:57
Moderatorius Grupė

StartUpLite yra lengva programa, kuri gali išjungti arba pašalinti visus žinomus nereikalingų startup įrašus iš savo kompiuterio ir taip atgyti paleisties procedūrą jūsų sistemos.

http://www.malwarebytes.org/startuplite.php

Old Lapkritis 22, 2007, 11:35
Narys

@ Spencer2004 Bandote ką suggesed, bet jos nėra sąraše. Ar tai reiškia, kad jie buvo ištrinti? Negalima paleisti, nes atsižvelgdamas naujinimus ir antivirusinę veikia fone ir nenori jų sustabdyti.

@ už atsakymą 10q evilfantasy bet esu ne ta, kad daug suinteresuotųjų diegti papildomų programų, aš prefare rasti kitą būdą, pavyzdžiui, viena siūlė Spencer2004
Old Lapkritis 22, 2007, 12:01
Moderatorius Grupė

It's 200 kb exe, ir tęsiasi nuo darbastalio. Tiesiog skenavimą, pašalinti, kas nereikalinga ir ištrinti exe.

Ar turite HijackThis įrengti? Rašyti žurnalą, matau paslaugas ir pasakys, kur juos rasti, kad juos išjungti.

Old Lapkritis 22, 2007, 14:24
Moderatorius Grupė

Vista: Naudokite Defender monitoriaus ir išjungimas Startup Programs

1. Paleiskite Windows Defender.

2. Pasirinkite Įrankiai.

3. Spauskite Software Explorer.

4. Pasirinkite Startup Programs nuo kategorija dropdown.

5. Peržiūra kairiojoje srityje programas. Pasirinkus programą, bus rodoma informacija apie jį lange.

6. Norėdami pašalinti programą iš paleisties, pasirinkite iš kairėje juostoje ir spustelėkite programos Pašalinti mygtuką. Naudokite Daryti nepajėgų mygtuką programos, kurią norite laikinai sustabdyti ir paleisti paleidžiant Windows. Jas suaktyvėja, tiesiog pasirinkite programą ir paspauskite Leisti mygtuką.

* Po pašalinimo iš paleisties programą, jūs tikriausiai norite sustabdyti jos veikimą, per savo dabartinės sesijos. Tiesiog pasirinkite Šiuo metu vykdomas programas nuo kategorija dropdown. Pirmyn, pasirinkite programą ir paspauskite Baigti procesas mygtuką.

Old Lapkritis 22, 2007, 16:00
Donorų grupės

Vista Wont Let U žuvėdros off sertain dalykų, kaip pavyzdžiui, iTunes pagalbininkas jis Wos eatin atminties Wściekle ir tik taip, kaip man gali sustabdyti jam yra pastovi ir BK žemės Wos į delite failas completly

Jei negalite žuvėdros off sertain ką norite per CCleaner ID atsisiųsti iš download.com jos siurblys kaip pavadinimas sako, bet taip pat paleidžiant programą kamščiu ir deliter ir DOS neveiks evrytime U žvaigždė nešiojamojo kompiuterio, jis tiesiog iš esmės nustato programos sustabdyti Vista u be u goin tho Vista parametrai. Jūs netgi galite delite CCleaner po:) Aš ne jūs įpratęs norite atsisiųsti softwere padaryti darbą jūs norite, bet jūs galite delite ji afterwords ir programos dar wont pradėti nuo restart Hope this helps

Mano sistema: P * L * A * Z * M *

Procesorius (-iai):
2.34GHZ Overclocked! Athlon64 3000 +
Pagrindinė plokštė:
Asus
RAM atmintis:
1,50 koncertą DDR
Graphics Card (-ai):
256MB PCI G-force
Garso plokštė:
Sound Blaster HD 5,1
Kietasis diskas (-ai):
1-80GB 1-120GB Western Digital
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Custom byla & 650W PSU
Aušinimas:
DIY oru aušinami HEATSINK
Tinklas / Internetas:
Mergelės 50Mbps
Monitorius (-ai):
Acer 23 "(X233HB)
Operacinė sistema (-os):
Langų 7-Ultimate
Old Lapkritis 22, 2007, 16:05
Moderatorius Grupė

Jūs taip pat galite rasti CCleaner mūsų Atsisiuntimai Section čia TCF.

Old Lapkritis 23, 2007, 02:40
Narys

@ Evilfantasy pasistengsiu savo mintis, kai aš namo.

Aš nenoriu naudoti programas, skirtas panaikinti tokius dalykus cos kartą turėjau experiance su jais mano senasis PC ir ištrinti ką aš neturėjo. Tad geriau ne valgykla su jais.
Old Lapkritis 24, 2007, 03:44
Narys

@ Evilfantasy Tiesiog padarė tai, kas jums siūloma apie "Windows Defender ir tuos dalykus, kur nėra išvardytos ten po paleidimo programos.

Need more help pls cos jie erzina mane atsižvelgdamas į apkrovą, kai aš pradedu nešiojamas.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.