![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Man ir Vista Home Premium un kad ieslēdzu portatīvo datoru,, lupa on-screen keyboard un balss stāstītājs vienmēr slodze-up. Es tad tuvu tiem, kad tie uzsākšanas un kad atsākt klēpjdators atkal, tie arī parādās. Tātad var kāds man pateikt, kā pārtraukt to uz visiem laikiem, lai es nevarētu redzēt atkal, kad es sāku klēpjdators, jo tās patērē man laiks no iekraušanas! 10q |
|
| |||
| |||
| Noklikšķiniet uz Sākt, pēc tam ierakstiet 'msconfig' bez pēdiņām, tad noklikšķiniet uz "Startup" tab, tad ielūkojos sarakstā lupa, on-screen keyboard un balss stāstītājs (var izteikt citādi), un untick kastes pēc tam noklikšķiniet uz Labi un restart. |
|
| |||
| |||
| StartUpLite ir viegla programma, kas var atspējot vai noņemt visus zināmos nevajadzīgas starta ierakstus no datora un tādējādi paātrināt starta kārtību Jūsu sistēmas. http://www.malwarebytes.org/startuplite.php |
|
| |||
| |||
| @ Spencer2004 Mēģināja, ko jūs suggesed bet tie nav uzskaitītas. Vai tas nozīmē, ka tie ir novērsti? Nevar restart tagad dēļ, kam atjauninājumi un anti-virus darbojas fonā, un nevēlas, lai apturētu tās. @ savu atbildi 10q evilfantasy bet neesmu ka daudz ieinteresēti uzstādīt papildu programmas, es prefare atrast citu veidu, kā viens iesaka Spencer2004 |
|
| |||
| |||
| Tas ir 200 Kb exe, sākas no darbvirsmas. Just scan, noņemiet to, kas ir nepieciešama un dzēst exe. Vai jums ir HijackThis instal? Post žurnālu, lai es varētu redzēt pakalpojumus un pateiks, kur atrast tos pārtraukt to darbību. |
|
| |||
| |||
| Vista: Izmantojiet Defender, lai uzraudzītu un Disable Startup Programs 1. Atveriet Windows Defender. 2. Izvēlēties Rīki. 3. Click Software Explorer. 4. Izvēlēties Startup Programs no kategoriju nolaižamajā. 5. Review programmās kreisajā rūtī. Izvēloties programma tiks atspoguļota informācija par to, kas labajā rūtī. 6. Lai noņemtu programmu no startēšanas, izvēlieties programmu no kreisās rūts un noklikšķiniet uz Aizvākt pogu. Lietošanai Sakropļot pogu programmu jūs vēlaties, lai uz laiku apturēt no sākuma, kad Windows sākas. Lai padarītu tos par aktīviem vēlreiz, vienkārši izvēlieties programmu un nospiediet Sekmēt pogu. * Pēc noņemšanas programmu no startēšanas, jūs, iespējams, vēlēsies pārtraukt tās rādīšanu laikā savu pašreizējo sesiju. Vienkārši izvēlieties Currently Running Programs no kategoriju nolaižamajā. Blakus, izvēlieties programmu un nospiediet End Process pogu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vista paradis let u zīriņš off sertain lietas kā, piemēram, iTunes palīgs tā WOS eatin atmiņā kā traks, un vienīgais veids, kā es varētu apturēt tās runing in bk zemes WOS to delite failu completly
Ja Jūs nevar zīriņš off sertain lietas, ko jūs vēlaties pārāk id lejupielādēt CCleaner no download.com tās tīrāku kā vārds saka, bet tā ir arī startēšanas programmu aizbāzni un deliter un dos nedarbosies evrytime u zvaigzni klēpjdatora-pc tā vienkārši būtībā nosaka programmas pārtraukt in vista u bez u goin tho vista iestatījumus. Jūs pat varat delite CCleaner pēc:) i ne jums paradis vēlaties lejupielādēt softwere darīt darbu jūs vēlaties, bet jūs varat delite to afterwords un programmas joprojām paradis uzsākšanai pēc restart hope this helps Mana sistēma: P * L * * Z * M *
|
|
| |||
| |||
| @ Evilfantasy Es mēģināšu savu ideju, tiklīdz es sāku iet mājās. Es nevēlos lietot programmas, lai dzēstu tādām lietām cos vienreiz man bija experiance ar tām par savu veco PC un svītrots lietas, ko man nevajadzētu būt. Tāpēc labāk nevar sajaukt ar tiem. |
|
| |||
| |||
| @ Evilfantasy Just darīja, ko jums ieteica par Windows Defender, un tās lietas, kur nav uzskaitīti tur zem start-up programmām. Vajadzīga palīdzība pls cos tās ir kaitinošas mani, kam, lai slodze, kad es sāku klēpjdators. |
![]() |
|
| Bookmarks |