rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Potrzebujesz pomocy w uruchomieniu programów

Reply

Narzędzia wątku
Old 22 listopada 2007, 10:19
Członek grupy

Default Potrzebujesz pomocy w uruchomieniu programów

Hi, I have Vista Home Premium i gdy mogę włączyć laptopa, Lupa na ekranie klawiatury i głos narratora zawsze load-up. I zamknij się w momencie rozruchu i ilekroć I uruchom ponownie laptopa, ale także pokazać się.

Więc może ktoś mi powiedzieć jak wyłączyć je zawsze tak, że nie będę je ponownie podczas uruchamiania komputera, gdyż zużywają do mnie od czasu ładowania!

10q
Old 22 listopad 2007, 10:44
Grupa dawcy

Kliknij przycisk Start, a następnie wpisz "msconfig" bez cudzysłowu, a następnie kliknąć przycisk "starcie" kartę, a następnie poszukaj w liście do powiększania, na ekranie klawiatury i głos narratora (może być sformułowane inaczej) i untick pola następnie kliknij przycisk OK i restart.
Old 22 listopada 2007, 10:57
Moderator grupy

StartUpLite to lekki program, który można wyłączyć lub usunąć wszystkie znane niepotrzebne pozycje startowe z komputera i tym samym przyśpieszyć procedurę uruchamiania systemu.

http://www.malwarebytes.org/startuplite.php

Old 22 listopada 2007, 11:35
Członek grupy

@ Spencer2004 Próbowano co suggesed ale nie są tam wymienione. Czy to oznacza, że zostały one usunięte? Nie można ponownie uruchomić ze względu na posiadanie i aktualizacje antywirusowe działa w tle i nie chcą ich zatrzymać.

@ evilfantasy 10q za odpowiedź, ale nie jestem, że wiele zainteresowanych instalowania dodatkowych programów, I prefare znaleźć inny sposób, taki jak ten zaproponowany przez Spencer2004
Old 22 listopada 2007, 12:01
Moderator grupy

It's 200 kB exe, biegnie od pulpitu. Tylko skanowanie, usunąć to, co jest zbędne i usunąć plik EXE.

Czy masz zainstalowany HijackThis? Opublikuj dziennika, aby można było zobaczyć i powiedzieć, gdzie je znaleźć, aby wyłączyć je.

Old 22 listopada 2007, 14:24
Moderator grupy

Vista: Korzystanie z Monitora obrońcy i Wyłącz programy startowe

1. Otwórz program Windows Defender.

2. Wybierz Narzędzia.

3. Kliknij Eksplorator oprogramowania.

4. Wybierz Programy startowe Kategoria z listy rozwijanej.

5. Przegląd programów w lewym okienku. Wybór programu spowoduje wyświetlenie informacji na ten temat w prawym okienku.

6. Aby usunąć program z uruchamianiem, wybierz program z lewym okienku, a następnie kliknij przycisk Usunąć przycisk. Użyj Wyłączyć Przycisk dla programów, które chcesz zatrzymać czasowo z rozpoczęciem podczas uruchamiania systemu Windows. Aby uczynić je aktywnych ponownie, wystarczy wybrać program i kliknij Włączyć przycisk.

* Po usunięciu programu z uruchamianiem, prawdopodobnie będzie chciał zatrzymać go z jazdy w trakcie bieżącej sesji. Wystarczy wybrać Obecnie uruchomione programy Kategoria z listy rozwijanej. Następnie wybierz program i kliknij Koniec procesu przycisk.

Old 22 listopada 2007, 16:00
Grupa dawcy

Vista wont let u terno off sertain rzeczy jak na przykład iTunes pomocnika to Wos eatin pamięci jak szalony i jedyny sposób mogę zatrzymać go z runing w bk ziemi Wos delite do pliku completly

jeśli cant terno off sertain rzeczy chcesz zbyt id ccleaner pobrać z download.com jego czystsze jak sama nazwa mówi, ale jest to również starcie programu korek i deliter i DOS nie działają evrytime u star laptopa PC to w zasadzie tylko zestawy programów aby zatrzymać w vista dla u bez u goin tho Vista ustawień. Można nawet delite ccleaner po:) i nie jest przyzwyczajony chcesz pobierać softwere do pracy, ale chcesz możesz delite to afterwords i programów nadal wont rozpocząć się po restartu hope this helps

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (y):
2.3GhZ AMD
Płyta główna:
Asus
Pamięć RAM:
1 gig ddr
Karta graficzna (y):
256 G-force
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-120gb Western Digital's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
przypadku niestandardowego i 650w PSU
Chłodzenie:
diy Watercooling
Sieć / Internet:
dziewicy 50MB
Monitor (y):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (-y):
Vista Ultimate
Old 22 listopada 2007, 16:05
Moderator grupy

Można również znaleźć CCleaner przez nasze Pobrania tutaj w sekcji TCF.

Old 23 listopada 2007, 02:40
Członek grupy

@ Evilfantasy Postaram swój pomysł, jak tylko mogę iść do domu.

Nie chcę korzystać z programów do usuwania takich rzeczy cos raz miałem z nimi experiance na moim starym PC i usunięte rzeczy, których nie powinien mieć. Więc lepiej nie bałagan z nimi.
Old 24 listopada 2007, 03:44
Członek grupy

@ Evilfantasy prostu to, co jest sugerowane temat programu Windows Defender i te rzeczy, których nie wymienionych w ramach uruchamiania programów.

Potrzebujesz więcej pomocy pls cos są irytujące mnie konieczności obciążenia gdy uruchamiam laptopa.
Reply

Register

Zakładki