menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Reply

Thread Tools
Old 22.listopadu 2007, 10:19
Člen Skupina

Ahoj, mám Vista Home Premium a kedykoľvek som zapnutie notebooku, je lupou, on-obrazovke klávesnice a hlas rozprávača vždy zaťaženia-hore. I tak blízko, keď start-up "a keď som znovu reštartovať notebook, ale aj ukázať.

Takže môže mi niekto povedať, ako zakázať im navždy, takže nechcem vidieť znova, keď som start notebooku, pretože sa spotrebuje mi čas od nakládky!

10 q
Old 22.listopadu 2007, 10:44
Darcu Skupina

Kliknite na tlačidlo Štart, zadajte 'msconfig' bez úvodzoviek, potom kliknite na odkaz 'štarte' kartu a potom hľadať v zozname ako lupou, on-displej a klávesnica, hlasom rozprávača (môžu byť formulované různě) a untick debny, kliknite na tlačidlo OK a reštartujte.
Old 22.listopadu 2007, 10:57
Moderátor skupiny

StartUpLite je ľahký program, ktorý vie vypnúť alebo odstrániť všetky známe zbytočnému spustení položky z vášho počítača, a tým urýchlenie postupu pri spustení systému.

http://www.malwarebytes.org/startuplite.php

Old 22.listopadu 2007, 11:35
Člen Skupina

@ Spencer2004 Zkusil jsem to, čo suggesed, ale nie sú uvedené. Znamená to, že boli odstránené? Nemožno reštartovať teraz vďaka s aktualizáciou a Anti-Virus beží na pozadí a nechceme zastaviť.

@ Evilfantasy 10 q za Vašu odpoveď, ale nejsem moc, že záujem o inštaláciu ďalších programov, prefare som nájsť iný spôsob, ako je navrhovaný Spencer2004
Old 22.listopadu 2007, 12:01
Moderátor skupiny

Je to 200 Kb exe, prebieha od počítača. Len scan, odstrániť, čo je zbytočné a odstrániť exe.

Máte HijackThis nainštalovaný? Post a log tak vidím služby a povie vám, kde nájsť im zakázať.

Old 22.listopadu 2007, 14:24
Moderátor skupiny

Vista: Použite Defender sledovať a zakázať spúšťanie programov

1. Otvorte program Windows Defender.

2. Vybrať Nástroje.

3. Kliknite Software Explorer.

4. Vybrať Programy po spustení z kategórie rozbaľovací.

5. Recenzie programov v ľavom paneli. Výber programu sa zobrazí informácie o ňom sa v pravej časti okna.

6. Ak chcete odstrániť program zo štartu, vyberte program z ľavého paneli a kliknite na Odstrániť tlačidlo. Pomocou Znemožniť Tlačidlo pre programy, ktoré chcete dočasne zastaviť z predvolené pri spustení systému Windows. Ak chcete, aby im opäť aktívny, stačí vybrať program a kliknite na Umožniť tlačidlo.

* Po vybratí program od štartu, pravdepodobne budú chcieť zastaviť beh počas aktuálnej relácie. Jednoducho si vyberte Aktuálne spustené programy z kategórie rozbaľovací. Ďalšie, vyberte program a kliknite na Koniec procesu tlačidlo.

Old 22.listopadu 2007, 16:00
Darcu Skupina

priehľad zvyknutý nechať u tern vypnutie sertain veci, ako napríklad iTunes pomocník je wos jedl pamäte ako blázni a jediný spôsob, ako by som mohol zastaviť od runing v teréne bk wos k delime súbor kompletne

ak ste prevýšenia tern vypnutie sertain čo chceš taky id ccleaner stiahnuť z download.com svoje čistejšie, ako názov hovorí, je to však aj spustenie programu zátkou a deliter a dos nespustí evrytime u star-laptop PC to prostě v podstate balíka programov zastaviť v priehľad pre u jede bez u Tho vista nastavenia. byste mohli i delime ccleaner po:) aj bez teba zvyknutý chcete stiahnuť softwer robiť túto prácu, ale chcete, môžete delime to afterwords a programy stále zvyknutý začať až po restart Hope this helps

Môj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základná doska:
Asus
Pamäť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastné veci & 650W PSU
Chladenie:
DIY watercooling
Sieť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operačný systém (y):
Vista Ultimate
Old 22.listopadu 2007, 16:05
Moderátor skupiny

Môžete tiež nájsť prostredníctvom našich CCleaner Na stiahnutie sekcii tu na TCF.

Old 23.listopadu 2007, 02:40
Člen Skupina

@ Evilfantasy já se pokusím vaša myšlienka, keď som sa vrátiť domov.

Nechcem používať programy na odstránenie týchto vecí, pretože raz som mal skúsenosti s nimi o svoje staré PC a odstráni veci, ktoré by som nemal. Takže lepšie nebude bordel s nimi.
Old 24. novembra 2007, 03:44
Člen Skupina

@ Evilfantasy Jednoducho to, čo ste navrhol, o Windows Defender a tých vecí, kde nie je uvedené, že v rámci start-až programov.

Potrebujete viac pomoci pls cos sú obťažujúce mi s k zaťaženiu kedykoľvek som start notebooku.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.