![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj, mám Vista Home Premium a kedykoľvek som zapnutie notebooku, je lupou, on-obrazovke klávesnice a hlas rozprávača vždy zaťaženia-hore. I tak blízko, keď start-up "a keď som znovu reštartovať notebook, ale aj ukázať.
Takže môže mi niekto povedať, ako zakázať im navždy, takže nechcem vidieť znova, keď som start notebooku, pretože sa spotrebuje mi čas od nakládky! 10 q |
|
|
|||
|
|||
|
Kliknite na tlačidlo Štart, zadajte 'msconfig' bez úvodzoviek, potom kliknite na odkaz 'štarte' kartu a potom hľadať v zozname ako lupou, on-displej a klávesnica, hlasom rozprávača (môžu byť formulované různě) a untick debny, kliknite na tlačidlo OK a reštartujte.
|
|
|
|||
|
|||
|
StartUpLite je ľahký program, ktorý vie vypnúť alebo odstrániť všetky známe zbytočnému spustení položky z vášho počítača, a tým urýchlenie postupu pri spustení systému.
http://www.malwarebytes.org/startuplite.php |
|
|
|||
|
|||
|
@ Spencer2004 Zkusil jsem to, čo suggesed, ale nie sú uvedené. Znamená to, že boli odstránené? Nemožno reštartovať teraz vďaka s aktualizáciou a Anti-Virus beží na pozadí a nechceme zastaviť.
@ Evilfantasy 10 q za Vašu odpoveď, ale nejsem moc, že záujem o inštaláciu ďalších programov, prefare som nájsť iný spôsob, ako je navrhovaný Spencer2004 |
|
|
|||
|
|||
|
Je to 200 Kb exe, prebieha od počítača. Len scan, odstrániť, čo je zbytočné a odstrániť exe.
Máte HijackThis nainštalovaný? Post a log tak vidím služby a povie vám, kde nájsť im zakázať. |
|
|
|||
|
|||
|
Vista: Použite Defender sledovať a zakázať spúšťanie programov
1. Otvorte program Windows Defender. 2. Vybrať Nástroje. 3. Kliknite Software Explorer. 4. Vybrať Programy po spustení z kategórie rozbaľovací. 5. Recenzie programov v ľavom paneli. Výber programu sa zobrazí informácie o ňom sa v pravej časti okna. 6. Ak chcete odstrániť program zo štartu, vyberte program z ľavého paneli a kliknite na Odstrániť tlačidlo. Pomocou Znemožniť Tlačidlo pre programy, ktoré chcete dočasne zastaviť z predvolené pri spustení systému Windows. Ak chcete, aby im opäť aktívny, stačí vybrať program a kliknite na Umožniť tlačidlo. * Po vybratí program od štartu, pravdepodobne budú chcieť zastaviť beh počas aktuálnej relácie. Jednoducho si vyberte Aktuálne spustené programy z kategórie rozbaľovací. Ďalšie, vyberte program a kliknite na Koniec procesu tlačidlo. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
priehľad zvyknutý nechať u tern vypnutie sertain veci, ako napríklad iTunes pomocník je wos jedl pamäte ako blázni a jediný spôsob, ako by som mohol zastaviť od runing v teréne bk wos k delime súbor kompletne
ak ste prevýšenia tern vypnutie sertain čo chceš taky id ccleaner stiahnuť z download.com svoje čistejšie, ako názov hovorí, je to však aj spustenie programu zátkou a deliter a dos nespustí evrytime u star-laptop PC to prostě v podstate balíka programov zastaviť v priehľad pre u jede bez u Tho vista nastavenia. byste mohli i delime ccleaner po:) aj bez teba zvyknutý chcete stiahnuť softwer robiť túto prácu, ale chcete, môžete delime to afterwords a programy stále zvyknutý začať až po restart Hope this helps Môj systém: P * L * A * Z * M * A
|
|
|
|||
|
|||
|
Môžete tiež nájsť prostredníctvom našich CCleaner Na stiahnutie sekcii tu na TCF.
|
|
|
|||
|
|||
|
@ Evilfantasy já se pokusím vaša myšlienka, keď som sa vrátiť domov.
Nechcem používať programy na odstránenie týchto vecí, pretože raz som mal skúsenosti s nimi o svoje staré PC a odstráni veci, ktoré by som nemal. Takže lepšie nebude bordel s nimi. |
|
|
|||
|
|||
|
@ Evilfantasy Jednoducho to, čo ste navrhol, o Windows Defender a tých vecí, kde nie je uvedené, že v rámci start-až programov.
Potrebujete viac pomoci pls cos sú obťažujúce mi s k zaťaženiu kedykoľvek som start notebooku. |