мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Требате ли помоћ са старт-уп програме

Reply

Тхреад Тоолс
Old 22. Мар 2007, 10:19
Мембер Гроуп

Бок, Имам Виста Хоме Премиум и кад сам се пребацити на лаптоп, повећало на-екран тастатура и глас наратор увек лоад-уп. И онда кад су их затворили старт-уп и кад сам поново покренути лаптоп опет, они исто тако појавити се.

Значи може неко рећи ми како за онемогућити их заувек, тако да не бих их поново видети када сам покренути лаптоп јер конзумирају учитава време од мене!

10к
Old 22. Мар 2007, 10:44
Донаторска Група

Кликните Старт, а затим откуцајте "мсцонфиг" без наводника, затим кликните на "покретање" картицу, а затим погледајте у листи за повећало он-сцреен тастатура и глас наратор (мај бити формулисана другачије) и унтицк оквире кликните ОК и поново покрените.
Old 22. Мар 2007, 10:57
Модератор / ица групе

СтартУпЛите је лаган програм који може да онемогућите или уклоните све познате покретање непотребних записа са рачунара, а тиме убрзати процедуру за покретање система.

хттп://ууу.малуаребытес.орг/стартуплите.пхп

Old 22. Мар 2007, 11:35
Мембер Гроуп

@ Спенцер2004 покушао што суггесед но они нису наведени ондје. Да ли то знаци да су уклоњене? Не могу сада поново покренути због исправке и има анти-вирус се изводи у позадини и не желе их зауставити.

@ Евилфантасы 10к за одговор, али нисам толико заинтересован за инсталацију додатних програма, ја префаре наћи други начин као што је онај предлаже Спенцер2004
Old 22. Мар 2007, 12:01
Модератор / ица групе

То је 200 Кб Ексе, траје од десктопу. Само скенирање, уклоните оно што је непотребно и обрисати ексе.

Имате ли инсталиран ХијацкТхис? Поставите пријавити тако да могу видети и услуге вам рећи где се налазимо их онемогућите их.

Old 22. Мар 2007, 14:24
Модератор / ица групе

Виста: Коришћење Дефендер за праћење и онемогу? Авање Стартуп Програмс

1. Отворите Уиндоус Дефендер.

2. Изабери Алати.

3. Кликните Софтуаре Експлорер.

4. Изабери Стартуп програми Категорија из падајућег.

5. Преглед програма у левом окну. Одабир програм ће приказати податке о томе у десном окну.

6. Да бисте уклонили програм од покретања, изаберите програм са левом окну и кликните на Уклонити дугме. Користите Онемогућити дугме за програме желите привремено зауставити почевши од када је Уиндоус покреће. Да би их опет активан, једноставно изаберите програм и кликните на Омогућити дугме.

* Након уклањања програма од покретања, вероватно ће га желе престати са приказивањем током тренутне сесије. Једноставно изаберите Тренутно Руннинг Програмс Категорија из падајућег. Затим изаберите програм и кликните на Енд Процесс дугме.

Old 22. Мар 2007, 16:00
Донаторска Група

видик навика пустити у ЦИГРЕ офф сертаин ствари као нпр иТунес помагач га уос еатин меморију као луд и једини начин ја могао зауставити га са рунинг у тло БК уос да делити датотеке комплетно

ако лицемјерје ЦИГРЕ офф сертаин ствари које желим превише ид доунлоад ццлеанер фром доунлоад.цом чисти као њен назив говори, али је и покретање програма и запушач делитер и ДОС-а неће приказивати еврытиме звездице у лаптоп-ПЦ је у основи само поставља програми да се заустави у Виста за у без дешава у мада видик подешавања. Можете чак и делити ццлеанер после:) Ја не навика коју желите преузети софтуер за обавити посао који желите, али можете га делити и афтеруордс програми још увек има обичај покренути након рестарт наде ово помаже

Мы Сыстем: П * Л * А * З * М * А

Процесор (и):
2.34ГХЗ оверцлоцк! Атхлон64 3000 +
Матичне плоче:
Асус
РАМ меморија:
1,50 свирка ДДР
Графичка картица (е):
256МБ ПЦИ Г сила
Соунд Цард:
Соунд Бластер се ХД 5.1
Тврди диск (и):
1-80гб 1-120гб западном дигитални'с
Оптички погон (е):
Пионеер-ова ДВД-РУ
Цасе / псу:
цустом цасе & 650у псу
Хлађење:
ДИЫ ваздушним хладјењем хладњак
Нетуорк / Интернет:
девица 50мбпс
Монитор (е):
Ацер 23 "(Кс233ХБ)
Оперативни систем (е):
Прозора 7 Коначан
Old 22. Мар 2007, 16:05
Модератор / ица групе

Такође можете наћи ЦЦлеанер кроз наше Преузимања поглавље овде ТЦФ.

Old 23. Мар 2007, 02:40
Мембер Гроуп

@ Евилфантасы ћу пробати своју идеју чим одем кући.

Не желим користити програме за брисање таквих ствари цос једном сам имао искуство са њима на мојим старим ПЦ и избрисана ствари које сам не би требало да има. Па боље да не нереду са њима.
Old 24. новембар 2007, 03:44
Мембер Гроуп

@ Евилфантасы Само учини оно што предложени о програму Уиндоус Дефендер и оних ствари у којима не постоји наведена под старт-уп програме.

Требате више помоћи плс цос су ми смета што сваки пут кад сам то учитавање покренути лаптоп.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц