az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Başlangıç programları kadar Need Help

Reply

Konu Araçları
Old 22 Kasım 2007, 10:19
Üye Grubu

Default Başlangıç programları kadar Need Help

Merhaba, Ben Vista Home Premium ve zaman ben dizüstü açın, üzerinde magnifier, ekran klavyesi ve sesli anlatan her zaman yük-up. Ben o zaman onlar başlangıç ve zaman tekrar dizüstü yeniden onları kapatın, bunlar da gösterilir.

Peki nasıl sonsuza böylece tekrar beri bana yükleme zaman tüketen Ben dizüstü başlatmak görmek değildir onları devre dışı bırakmak için bana söyleyebilir!

10q
Old 22 Kasım 2007, 10:44
Bağış Grubu

tırnak işaretleri olmadan tıklatın, sonra türü 'MSCONFIG', tıklatın 'başlangıç' sekmesini, sonra magnifier için listede, bak ekran klavye ve ses anlatıcınız (farklı) ifadelerle olabilir ve Tamam'ı tıklatın kutuları untick ve yeniden başlatın.
Old 22 Kasım 2007, 10:57
Moderatör Grubu

StartUpLite bu devre dışı bırakın veya bilgisayarınızdan bilinen tüm gereksiz başlangıç girişlerini kaldırmak ve böylece sisteminizin başlatma işlemi hızlandırmak hafif bir program.

http://www.malwarebytes.org/startuplite.php

Old 22 Kasım 2007, 11:35
Üye Grubu

@ Spencer2004 Tried ne suggesed ancak bu listede değildir. Mu, o da kaldırıldı anlamına mı geliyor? Şimdi güncelleştirmeleri ve anti-virüs olan arka planda çalışan ve onları durdurmak istemiyorsanız nedeniyle yeniden miyim.

@ Cevabınız için evilfantasy 10q ama çok fazla program yükleme ilgilenen değilim, ben başka bir yol bulmaya prefare bir Spencer2004 önerdiği gibi
Old 22 Kasım 2007 12:01,
Moderatör Grubu

Bir 200 Kb exe,'s masaüstü çalışır. Sadece, ne gereksiz ve exe silin tarayın.

Do you HijackThis yüklü? Post a Ben hizmetleri görebilir ve onları devre dışı bırakmak için size giriş yapın.

Old 22 Kasım 2007, 14:24
Moderatör Grubu

Vista: Kullanım Defans Monitör ve devre dışı bırak Başlangıç için Programlar

1. Açık Windows Defender.

2. Seçin Araçlar.

3. Tıklayın Yazılım Gezgini'ni.

4. Seçin Başlangıç Programları Kategori açılan menüden.

5. Sol bölmede inceleyin programlar. Sağ hakkında bilgi görüntüler bir program seçme.

6. Başlangıç gelen, sol tıklayın, programın bir programı kaldırmak için Çıkarmak düğmesini tıklayın. Kullan Devre dışı bırakmak geçici başlayarak durdurmak istediğiniz programlar için düğmeye Windows başlar. Onları tekrar aktif yapmak için, program ve tıklatın seçin Imkan vermek düğmesini tıklayın.

* Başlangıçta bir program çıkarmadan sonra, muhtemelen mevcut oturumu sırasında yayınlanmasını durdurmak isteyeceksiniz. Basitçe seçin Şu anda Programları çalıştırmak Kategori açılan menüden. Sonra, program ve tıklatın seçin İşlemi Sonlandır'ı düğmesini tıklayın.

Old 22 Kasım 2007, 16:00
Bağış Grubu

Vista alışkanlık üçlü kapalı U iTunes gibi şeyler sertain izin ve i BK zemin wos yılında tamamen dosya delite için runing onu durduramaz tek yolu deli gibi eatin hafıza wos yardımcı

Adından da anlaşılacağı gibi eğer üçlü kapalı çok ccleaner bir temizleyici ile download.com indirmek kimliği istiyorum şeyler sertain cant ancak bir başlangıç programı durdurucuyu ve deliter ve DOS olduğunu evrytime U yıldızlı dizüstü-pc sadece temel programlar setleri yayınlanmaz Vista'da U için U olmadan gidiyorsun tho Vista ayarları durdurun. hatta ccleaner sonra delite olabilir:) yok sen alışkanlık indirmek için softwere istediğiniz ancak ve programları hala sonra başlamak alışkanlık afterwords delite için iş yapmak istiyorum Bu umut yeniden yardımcı olur

Benim Sistemi: P * L * A * Z * M * A

İşlemci (ler):
2.3GhZ AMD
Anakart:
Asus
RAM hafıza:
1 gig DDR
Grafik Kartı (ler):
256MB G-Force
Ses Kartı:
Sound Blaster 5,1
Sabit Disk (ler):
1-80GB 1-120gb batı dijital
Optik Sürücü (ler):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
özel durum ve 650w PSU
Soğutma:
DIY watercooling
Ağ Bağlantısı / İnternet:
bakire 50MB
Monitör (ler):
Acer 23 "(X233HB)
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate
Old 22 Kasım 2007, 16:05
Moderatör Grubu

Ayrıca üzerinden CCleaner bulabilirsiniz bizim Dosyalar TCF at bölümü burada.

Old 23 Kasım 2007, 02:40
Üye Grubu

@ Evilfantasy olarak eve git ben en kısa zamanda fikir çalışacağız.

Bir kez Onlarla eski PC'de ve bu olmamalıdır silindi şeyler experiance vardı Böyle şeyler marul silmek için programları kullanmak istemiyorum. Onlarla karmaşa bu kadar iyi değil.
Old 24 Kasım 2007, 03:44
Üye Grubu

@ Evilfantasy Sadece Windows Defender hakkında ne önerilen şeyleri orada Başlangıç programları kadar altında yer vermedi.

Daha bana yüklemek için zaman ben dizüstü başlatmak kalmadan can sıkıcı olduğunu pls marul yardıma ihtiyacınız var.
Reply

Register

Bookmarks