менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Потрібна допомога при запуску програми

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 листопада 2007, 10:19
Член групи

Привіт, у мене Vista Home Premium і коли я Увімкніть ноутбук, лупа, екранна клавіатура і голос оповідача завжди завантажувати діяльності. Я закрийте їх, коли вони пуску і коли я перезавантажити ноутбук знову, вони також з'являються.

Так може хтось казав мені, як їх вимкнути назавжди так що я б не бачити їх знову, коли я почала ноутбуків, оскільки вони споживають мені час від завантаження!

10Q
Old 22 листопада 2007, 10:44
Донор групи

Натисніть кнопку Пуск, потім введіть "MSConfig" без лапок, а потім натисніть кнопку "Автозавантаження", вкладки, а потім заглянути в список на лупу, екранну клавіатуру і голос оповідача (може бути сформульована по-різному) і Untick коробки натисніть кнопку ОК і перезавантажте систему.
Old 22 листопада 2007, 10:57
Модератор групи

StartUpLite являє собою програму, яка легко можна відключити або видалити всі відомі непотрібних записів запуску комп'ютера і тим самим прискорить процедуру запуску системи.

http://www.malwarebytes.org/startuplite.php

Old 22 листопада 2007, 11:35
Член групи

@ Spencer2004 спробував, що ви suggesed але вони не перераховані там. Чи означає це, що вони були видалені? Не вдалося перезавантажити комп'ютер зараз, внаслідок їх оновлення та Anti-Virus працює у фоновому режимі і не хочуть, щоб їх зупинити.

@ Evilfantasy 10Q за відповідь, але я не багато чого, що зацікавлені в установці додаткових програм, то я prefare знайти інший спосіб, такі, як був запропонований Spencer2004
Old 22 листопада 2007, 12:01
Модератор групи

Це 200 Kb EXE, запускається з робочого столу. Просто скан, видаліть все, що є необхідним і видалити EXE.

У Вас є HijackThis встановлений? Опублікувати журнал, щоб я міг побачити послуг і розповісти вам, де знайти їх відключити їх.

Old 22 листопада 2007, 14:24
Модератор групи

Vista: Захисникові до використання монітор і відключіть запуск програм

1. Запустіть Захисник Windows.

2. Виберіть Інструменти.

3. Натисніть Software Explorer.

4. Виберіть Запуск програми З випадаючого категорії.

5. Огляд програми в лівій панелі. Вибір програма буде відображати інформацію про нього в правій панелі.

6. Щоб видалити програму із запуску, виберіть програму з лівої панелі та натисніть Видалити кнопки. Використовуйте Вимикати Кнопка для програм, які ви хочете тимчасово зупинити запуск коли Windows починає. Щоб зробити їх активними знову, просто виберіть потрібну програму і натисніть Дозволяти кнопки.

* Після видалення програми з запуску, то можливо, ви захочете, щоб зупинити його показ під час поточної сесії. Просто виберіть Запущені програми З випадаючого категорії. Потім виберіть програму та натисніть Завершити процес кнопки.

Old 22 листопада 2007, 16:00
Донор групи

Vista Wont Let U крячок Off sertain речі, як, наприклад ITUNES допоміжні WOS їли його пам'яті, як божевільна, і єдиний спосіб зупинити його від Runing в БК WOS підстави Delite файл Completly

Якщо ви не можете крячок Off sertain речей, які ви хочете завантажити занадто ID CCleaner від download.com свого чистого як вказує її ім'я, але це також пробка запуску програми і deliter і DOS НЕ запускайте evrytime ноутбука зірки U-PC це тільки основний набір програм зупинятися в перспективі для і без U Goin Тхо налаштування Vista. Можна навіть Delite CCleaner після:) Я не звичай ви хочете завантажити softwere, щоб зробити роботу ви хочете, але ви можете його Delite післямова і програми, як і раніше зазвичай після початку перезавантажити сподіваюся, що це допомагає

Моя система: P * L * A * Z * M *

Процесор (и):
2.34GHZ розігнався! Athlon64 3000 +
Материнська плата:
Asus
ОЗУ:
1,50 концерт DDR
Графічна карта (и):
256MB PCI перевантаження
Звукова карта:
Sound Blaster 5.1 HD
Жорсткий диск (и):
1-80gb 1-120GB Western Digital,
Оптичний привід (и):
Pioneer, DVD-RW
Діло / PSU:
справа користувацької & 650W PSU
Охолодження:
DIY повітряного охолодження радіатора
Мережі / Інтернет:
Virgin 50Mbps
Монітор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операційна система (и):
Window's 7 Ultimate
Old 22 листопада 2007, 16:05
Модератор групи

Ви також можете знайти через нашу CCleaner Завантаження розділ тут, у ФМС.

Old 23 листопада 2007, 02:40
Член групи

@ Evilfantasy я постараюся вашу ідею, як тільки я йду додому.

Я не хочу, щоб використовувати програми для видалення таких речах COS раз мені доводилося Experiance з ними на моєму старому комп'ютері і видалив те, що я не повинен мати. Тому краще не псувати з ними.
Old 24 листопада 2007, 03:44
Член групи

@ Evilfantasy просто зробили те, що ви запропонували близько Захисник Windows і тих речей, яких немає в списку є під запуск програм.

Потрібна допомога PLS COS вони мене дратує того, щоб навантаження, коли я почала ноутбука.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.