menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Potřebujete pomoc s Windows 7 asap - Vypněte UAC (Řízení uživatelských účtů)

Reply

Thread Nástroje
Old 23. května 2009, 16:29
Dárce Skupina

Default Potřebujete pomoc s Windows 7 asap - Vypněte UAC (Řízení uživatelských účtů)

OK, myslel jsem, že budou mít fixní po tomto průhled, ale uživatelský účet kontrolu věc mě zabíjí! Všechno, co chci udělat, je zkopírovat soubor z mých dalších HDD na HDD Windows 7, ale to říká i need admin oprávnění-já jsem ADMIN! Jak mám tuto S ** T vypnout? i cant i nainstalovat firefox!

Můj systém: Nejlépe Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Základní deska:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Paměť RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafické karty (s):
GTX280
Zvuková karta:
desce (prozatím)
Pevný disk (y):
WD WD6401AALS 640gb
Optická mechanika (s):
Klikněte na odkaz v podpisu více
Case / PSU:
Corsair CMPSU-750TX (750 WATT)
Chlazení:
XIGMATEK HDT-S1283 120 mm puška
Síť / Internet:
DSL středně
Monitor (s):
30 palce 2650x1600 (beztak brzy)
Operační systém (y):
XP Home
Old 23. května 2009, 16:50
Administrátor Skupina

Default Potřebujete pomoc s Windows 7 asap - Vypněte UAC (Řízení uživatelských účtů)

Metoda # 4 - Pomocí ovládacího panelu

1. Otevřete Ovládací panely.
  2. Podle uživatelských účtů a rodiny nastavení klikněte na položku "Přidat nebo odebrat uživatelského účtu".
  3. Klikněte na jeden z uživatelských účtů, například můžete pomocí účtu Guest.
  4. V rámci uživatelského účtu klikněte na "Přejít na hlavní stránce uživatelského účtu" odkaz.
  5. Pod názvem "Změňte svůj uživatelský účet" klikněte na "Změnit nastavení zabezpečení" odkaz.
  6. V "Zapnout nástroj Řízení uživatelských účtů (UAC), aby váš počítač bezpečnější" klepnutím zrušte zaškrtnutí se "Použít nástroj Řízení uživatelských účtů (UAC), která pomohou ochránit váš počítač." Klepněte na tlačítko OK.
  7. Budete vyzváni k restartování počítače. Učinit tak při připraven.
Zdroj | http://www.petri.co.il/disable_uac_in_windows_vista.htm

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23. května 2009, 17:04
Dárce Skupina

díky, ale i stále potřebují pomoc. když jsem si do kroku 5 různých
když mám na UAC nastavení i tuhle

a já ji na nejnižší nastavení a znovu, ale i stále stejný problém, když se snaží kopírovat a minulosti z jednoho HDD na druhý.
Old 24. května 2009, 04:28
Dárce Skupina

Ano, právě uváděné na nejnižší nastavení, reboot a mělo by být v pořádku.

Pracoval dobře pro mě.
Old 24. května 2009, 17:15
Dárce Skupina

didnt to svinstvo na mě, a stovky dalších. im zřejmě není jediný. Mám 64bit OS a souborů na mém disku, že XP im snaží kopírovat. pokud dont opravit tento problém, ty mohou počítat já a dalších hudreads na použití tohoto OS. i opravdu měl vysoké naděje na 7 ...
Old 24. května 2009, 23:52
Dárce Skupina

Nemůžu přístup všechno na mých WinXP disk z Windows 7, s výjimkou něco v uživatelské složky. K nejvíce Nemůžu se tam dostat, je C: \ Documents and Settings \ username. Všechny složky, které jsou tam, I can't get to. Myslím, že to je proto, že když si účet v XP, můžete si vybrat, zda chcete zachovat soubory soukromou či nikoliv, a zda to nastavit heslo nebo ne. To by mohlo být zastavení přístupu.
Old 25. května 2009, 11:41
Dárce Skupina

co je vůbec důvodem, jeho opravdu otravné.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
PC by se načíst mé operačním systémem Windows XP - Help Me ASAP matthwshea Obecné Hardware Chat 1 4.října 2009 02:46
Windows Mail a Yahoo IMAP4 účtu gadusmorhua Email, VoIP & IM Diskuse 0 14.září 2009 23:40
Windows říká Stávající účet neexistuje Anggun Operační systémy Windows 1 2.září 2009 04:53
Windows XP:. Správce účtu Otázky xJiX Operační systémy Windows 16 7. března 2008 13:06
Řídicí techniky Win2000/Remote Ovládací software, který bude síť 597 Obecné Software Chat 1 28. listopadu 2007 13:19
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.