μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Χρειάζεστε βοήθεια με Windows 7 ASAP - Απενεργοποίηση UAC (έλεγχος λογαριασμού χρήστη)

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23ης Μαΐου 2009, 16:29
Ομάδα Δωρητών

Default Χρειάζεστε βοήθεια με Windows 7 ASAP - Απενεργοποίηση UAC (έλεγχος λογαριασμού χρήστη)

ΟΚ, νόμιζα ότι θα είχε καθοριστεί μετά από αυτό το Vista, αλλά το λογαριασμό χρήστη τον έλεγχο είναι σκότωνε! όλα θέλω να κάνουμε είναι να αντιγράψετε ένα αρχείο από τις άλλες μου HDD στο Windows 7 HDD, αλλά λέει ότι πρέπει admin άδεια-είμαι ο ADMIN!! Πώς θα γίνει αυτή S ** T off!; i επίκλιση ακόμη και εγκατάσταση του Firefox!

Το σύστημά μου: Κορυφή Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Μνήμες:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
GTX280
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους (για σήμερα)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Κάντε κλικ πάνω στον σύνδεσμο για περισσότερες υπογραφή
Υπόθεση / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 WATT)
Ψύξη:
XIGMATEK HDT-S1283 120 χιλιοστά τουφέκι
Network / Internet:
DSL μέσο
Monitor (ες):
30 ιντσών 2650x1600 (σύντομα ούτως ή άλλως)
Operating System (s):
XP Home
Old 23ης Μαΐου 2009, 16:50
Διαχειριστής Ομάδα

Default Χρειάζεστε βοήθεια με Windows 7 ASAP - Απενεργοποίηση UAC (έλεγχος λογαριασμού χρήστη)

Μέθοδος # 4 - Χρήση του Πίνακα Ελέγχου

1. Ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου.
  2. Βάσει του λογαριασμού χρήστη και Οικογένεια ρυθμίσεις κάντε κλικ στο "Προσθήκη ή κατάργηση λογαριασμού χρήστη".
  3. Κάντε κλικ σε έναν από τους λογαριασμούς χρηστών, για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό Guest.
  4. Σύμφωνα με το λογαριασμό χρήστη κάντε κλικ στο "Μετάβαση στην κύρια σελίδα User Account" link.
  5. Στο πλαίσιο του σκέλους "Κάντε αλλαγές στο δικό σας λογαριασμό χρήστη" κάντε κλικ στο "Αλλαγή των ρυθμίσεων ασφαλείας" σύνδεση.
  6. Στο "Ενεργοπ User Account Control (UAC) για να κάνουν τον υπολογιστή σας πιο ασφαλή" κάντε κλικ για να unselect το "Χρήση User Account Control (UAC) για να συμβάλει στην προστασία του υπολογιστή σας". Κάντε κλικ στο κουμπί OK.
  7. Θα σας ζητηθεί να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Το κάνουν, όταν είναι έτοιμα.
Πηγή | http://www.petri.co.il/disable_uac_in_windows_vista.htm

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23ης Μαΐου 2009, 17:04
Ομάδα Δωρητών

ευχαριστώ, αλλά θα εξακολουθούν να χρειάζονται βοήθεια. όταν φτάσετε στο βήμα 5, το διαφορετικό
αν έχω να το UAC ρυθμίσεις, να βρω αυτό το

και θ που είναι το χαμηλότερο σε ρυθμίσεις και επανεκκίνηση, αλλά εξακολουθώ να πάρετε το ίδιο πρόβλημα κατά την προσπάθεια αντιγραφής και HDD παρελθόν από τη μία στην άλλη.
Old 24ης Μαΐου 2009, 04:28
Ομάδα Δωρητών

Ναι, μόνο που τη χαμηλότερη ρύθμιση, θα επανεκκινήσει και θα πρέπει να είναι εντάξει.

Εργάσθηκε καλά για μένα.
Old 24ης Μαΐου 2009, 17:15
Ομάδα Δωρητών

didn't κάνουν χάλια για μένα, και εκατοντάδες άλλες. im προφανώς δεν είναι το μοναδικό. Έχω την 64bit OS, και τα αρχεία σε δίσκο που μου XP im προσπαθούν να αντιγράψουν. dont καθορίζει εάν το πρόβλημα αυτό, μπορεί να μου yo και hudreads άλλων αναφέρονται σχετικά με τη χρήση αυτού του OS. i really έτρεφε μεγάλες ελπίδες για 7 ...
Old 24ης Μαΐου 2009, 23:52
Ομάδα Δωρητών

Θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα όσα μου WinXP οδήγηση από τα Windows 7, εκτός από οτιδήποτε στο χρήστη φακέλους. Η πλέον μπορώ να πάτε είναι C: \ Documents and Settings \ username. Κάθε φακέλους που είναι εκεί, δεν μπορώ να φτάσετε στο χώρο. Νομίζω ότι είναι επειδή, όταν κάνει το λογαριασμό σας στο XP, μπορείτε να επιλέξετε είτε να τηρούν φακέλους των ιδιωτικών ή μη, και αν πρέπει να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης ή μη. Αυτό θα μπορούσε να τη διακοπή της πρόσβασης.
Old 25ης Μαΐου 2009, 11:41
Ομάδα Δωρητών

ό, τι ποτέ ο λόγος είναι, η πραγματικά εξοργιστικό.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
PC δεν θα φορτίο μου τα Windows XP OS - Help Me ASAP matthwshea Γενική Συζήτηση Hardware 1 4 Οκτωβρίου του 2009 02:46
Windows Mail και Yahoo IMAP4 Λογαριασμός gadusmorhua E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 0 14 Σεπτέμβρη 2009 23:40
Windows λέει Υφιστάμενες λογαριασμός δεν υπάρχει PeterPan Λειτουργικά συστήματα Windows 1 2 Σεπτεμβρίου, 2009 04:53
Windows XP:. Λογαριασμό διαχειριστή Θέματα xJiX Λειτουργικά συστήματα Windows 16 7η Μαρ 2008 13:06
Control Engineering Win2000/Remote Ελέγχου Λογισμικού, Going Δικτύου 597 Γενικά Λογισμικό Chat 1 28 Νοε 2007 13:19
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.