kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Segítségre van szüksége a Windows 7 asap - Kapcsolja ki UAC (User account control)

Reply

Téma eszközök
Old Május 23 2009, 16:29
Donor Group

Default Segítségre van szüksége a Windows 7 asap - Kapcsolja ki UAC (User account control)

OK, gondoltam volna rögzíteni ezt követően kilátás, de a felhasználói adatok ellenőrzését is megöl! Csak annyit akarok másolni a fájlt az én másik HDD a Windows 7 HDD, de azt mondja, szükség admin engedélye-én vagyok az ADMIN! Hogyan lehet ennek S ** T le!? i cant install firefox is!

My System: Top Secrit

Processzor (ok):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Alaplap:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM memória:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafikus kártya (k):
GTX280
Hangkártya:
fedélzeten (most)
Merevlemez (ek):
WD6401AALS WD 640GB
Optikai meghajtó (k):
Kattints a linkre aláírás több
Case / tápegység:
Corsair CMPSU-750TX (750 watt)
Hűtés:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Hálózat / Internet:
DSL közepes
Monitor (ok):
30 hüvelykes 2650x1600 (hamarosan egyébként)
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Május 23 2009, 16:50
Administrator Group

Default Segítségre van szüksége a Windows 7 asap - Kapcsolja ki UAC (User account control)

Method # 4 - A Vezérlőpult

1. Open Control Panel.
  2. A Felhasználói fiók beállításait és Családügyi kattintson a "Hozzáadás vagy eltávolítás felhasználót.
  3. Kattintson az egyik a felhasználói fiókokat, például használhatja a Vendég fiókot.
  4. A felhasználói fiókot, kattintson a "Tovább a fő felhasználói fiók oldal" linkre.
  5. Az "A változások a felhasználói fiók" kattintson a "Change biztonsági beállítások" linkre.
  6. A "Turn on User Account Control (UAC), hogy a számítógép biztonságosabb" Kérjük, kattintson a "Felhasználói fiókok felügyelete (UAC), hogy a számítógép védelme érdekében". Kattintson az OK gombra.
  7. Kér újraindítani a számítógépet. Hát, ha kész.
Forrás | http://www.petri.co.il/disable_uac_in_windows_vista.htm

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Május 23 2009, 17:04
Donor Group

Kösz, de még segítségre van szükségük. Ha lesz rá, hogy az 5. lépésben, a különböző
ha megvan az UAC-beállítások, I get this

és én meg azt a legkisebb beállításokat és újraindítani, de én még mindig ugyanaz a probléma akkor, amikor megpróbáljuk másolatát, valamint a korábbi egy HDD a következőre.
Old Május 24 2009, 04:28
Donor Group

Ja, csak hogy a legkisebb beállítást, és indítsa újra meg kell finom.

Megmunkált alright nekem.
Old Május 24 2009, 17:15
Donor Group

didnt do szar nekem, és több száz mások. im nyilvánvalóan nem az egyetlen. Van 64bit OS-t, és a fájlok on my XP lemezmeghajtón im kipróbálás-hoz másol. ha dont meg ezt a problémát, yo számíthat rám, és a többi hudreads ki ezzel OS. Nagyon nagy reményeket fűzött 7 ...
Old Május 24 2009, 23:52
Donor Group

Nem való minden az én WinXP meghajtó Windows 7, kivéve bármit a felhasználói mappákba. A legtávolabbi tudok eljutni a C: \ Documents and Settings \ username. Minden olyan mappákat, amelyek nem, nem tudok eljutni. Azt hiszem, ez azért van, mert amikor tegye számításba XP, akkor dönt, hogy magán-vagy a kép nem, és hogy meg egy jelszót, vagy nem. Ez lehetne megállás hozzáférést.
Old Május 25 2009, 11:41
Donor Group

, amit valaha is az oka az, hogy igazán bosszantó.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
PC nem teher fel a Windows XP operációs rendszer - Help Me ASAP matthwshea Általános fémáru Chat 1 Október 4, 2009 02:46
Windows Mail és a Yahoo IMAP4-fiók gadusmorhua E-mail, a VoIP és IM Vitalap 0 Szeptember 14, 2009 23:40
Windows Says Meglévő fiók nem létezik PeterPan A Windows operációs rendszerek 1 Szeptember 2, 2009 04:53
Windows XP:. Adminisztrátor kérdések xJiX A Windows operációs rendszerek 16 7. március 2008 13:06
Vezérléstechnika Win2000/Remote Control Software, Kimozdulás Network 597 General Chat szoftver 1 28. november 2007 13:19
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.