mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Reikia pagalbos su Windows 7 ASAP - Išjungti UAC (Vartotojo abonemento valdymo tarnyba)

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 23, 2009, 16:29
Donorų grupės

Default Reikia pagalbos su Windows 7 ASAP - Išjungti UAC (Vartotojo abonemento valdymo tarnyba)

Gerai, aš maniau, jie būtų ištaisyti šią po vista, bet ir vartotojo abonemento valdymo dalykas yra killing me! Viskas, ką aš noriu padaryti, tai nukopijuoti failą iš kitų savo HDD iki Windows 7 HDD, bet ji sako, man reikia administratoriaus teisių, AŠ ADMIN!! Kaip išjungti šį S ** t off!? I cant net įdiegti Firefox!

Mano sistema: Top Secrit

Procesorius (-iai):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM atmintis:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Graphics Card (-ai):
GTX280
Garso plokštė:
laive (dabar)
Kietasis diskas (-ai):
WD6401AALS WD 640GB
Optical Drive (s):
Paspauskite nuorodą parašo daugiau
Case / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 W)
Aušinimas:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm šautuvas
Tinklas / Internetas:
DSL vidutinio
Monitorius (-ai):
30 colių 2650x1600 (netrukus anyway)
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Gegužė 23, 2009, 16:50
Administrator Grupė

Default Reikia pagalbos su Windows 7 ASAP - Išjungti UAC (Vartotojo abonemento valdymo tarnyba)

Metodas # 4 - naudodami valdymo skydo

1. Atidarykite Valdymo skydas.
  2. Pagal vartotojo abonemento ir šeimos parametrai spustelėkite "Pridėti arba pašalinti vartotojo abonemento.
  3. Paspauskite ant vienos iš vartotojo sąskaitos, pavyzdžiui, galite naudoti Svečių sąskaitą.
  4. Pagal vartotojo sąskaita spustelėkite "Grįžti į pagrindinį User Account Page" link.
  5. Pagal "Padaryti pakeitimus savo vartotojo sąskaitą" spustelėkite mygtuką "Keisti saugos parametrus" nuorodą.
  6. Į "Įjungti Vartotojo abonemento valdymo tarnyba (UAC), kad jūsų kompiuteris saugesnė" Spustelėkite, norėdami atžymėti "Naudoti vartotojo abonemento valdymo tarnyba (UAC), siekdama padėti apsaugoti kompiuterį." Paspauskite mygtuką OK.
  7. Jums bus pasiūlyta perkrauti kompiuterį. Padaryti pasirengę.
Šaltinis | http://www.petri.co.il/disable_uac_in_windows_vista.htm

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Gegužė 23, 2009, 17:04
Donorų grupės

Ačiū, bet aš vis dar reikia pagalbos. kai aš į 5 žingsnyje, jos skirtingos
jei aš į UAC parametrus, I get this

ir aš jį į žemiausią parametrus ir iš naujo, bet aš vis dar ta pati problema, kai bando kopijuoti ir praeityje iš vieno disko į kitą.
Old Gegužė 24, 2009, 04:28
Donorų grupės

yeah, tiesiog ant žemiausios nustatymas, perkraukite kompiuterį ir turėtų būti gerai.

Dirbo alright for me.
Old Gegužė 24, 2009, 17:15
Donorų grupės

didnt do šūdas man, ir šimtai kitų. matyt, jiems ne tik vieną. turiu 64bit OS ir failus į savo XP diską, kad jiems bando kopijuoti. jei jie dont išspręsti šią problemą, galime tikėtis yo man ir hudreads kitų iš Naudojant šią OS. Aš tikrai turėjo daug vilčių, 7 ...
Old Gegužė 24, 2009, 23:52
Donorų grupės

Galiu gauti viską ant mano WinXP diske iš Windows 7, negu nieko vartotojo katalogai. Toliausiai galiu gauti yra C: \ Documents and Settings \ vartotojo_vardas. Bet aplankus, kurie yra ten, I can't get to. Manau, kad tai yra todėl, kai jūs padarysite savo sąskaitą XP, galite pasirinkti, ar išsaugoti failus privatus ar ne, ir ar nustatytas slaptažodį ar ne. Tai gali būti nutraukti prieigą.
Old Gegužė 25, 2009, 11:41
Donorų grupės

Kas kada nors priežastis, jos tikrai erzina.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
PC nebūtų pakrauti iki mano Windows XP OS - Help me ASAP matthwshea General Hardware Chat 1 4 spalis 2009 02:46
"Windows Mail" ir "Yahoo IMAP4 sąskaitą gadusmorhua Paštas, VoIP & MP Aptarimas 0 14 rugsėjis 2009 23:40
Windows Says Esamos sąskaita neegzistuoja Naif Windows "operacinės sistemos 1 2 rugsėjis 2009 04:53
Windows XP:. Administratoriaus sąskaita Aktualijos xJiX Windows "operacinės sistemos 16 Kovas 7, 2008 13:06
Automatika Win2000/Remote kontrolės įranga, einu tinklas 597 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 Lapkritis 28, 2007 13:19
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.