rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Potrzebujesz pomocy w systemie Windows 7 ASAP - wyłączyć UAC (Kontrola konta użytkownika)

Reply

Narzędzia wątku
Old 23 maj 2009, 16:29
Grupa dawcy

Default Potrzebujesz pomocy w systemie Windows 7 ASAP - wyłączyć UAC (Kontrola konta użytkownika)

OK, myślałem że będzie ustalona po tym vista, ale kontroli konta użytkownika jest killing me! All I Wanna Do jest skopiować plik z mojego innego HDD na HDD Windows 7, ale mówi, że potrzeba zgody admin-I AM THE ADMIN! Jak włączyć tę S ** T off!? i cant nawet zainstalować Firefox!

My System: Góra Secrit

Procesor (y):
Core 2 Duo E8500 @ 4GHz OC
Płyta główna:
Gigabyte GA-EP45-UD3P (P45)
Pamięć RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Karta graficzna (y):
GTX280
Karta dźwiękowa:
pokładowej (przynajmniej na razie)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Kliknij na link w podpisaniu więcej
Case / PSU:
Corsair CMPSU-750TX (750 WATT)
Chłodzenie:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Sieć / Internet:
DSL średnich
Monitor (y):
30 cali 2650x1600 (i tak szybko)
Operating System (-y):
XP Home
Old 23 maj 2009, 16:50
Administrator Group

Default Potrzebujesz pomocy w systemie Windows 7 ASAP - wyłączyć UAC (Kontrola konta użytkownika)

Metoda # 4 - Używanie Panelu sterowania

1. Otwórz Panel sterowania.
  2. Zgodnie z konta użytkownika i Rodzina ustawień kliknij przycisk "Dodaj lub usuń konta użytkownika".
  3. Kliknij na jednym z kont użytkowników, na przykład można używać konta gościa.
  4. W ramach konta użytkownika, kliknij przycisk "Przejdź do strony głównej konta użytkownika" link.
  5. W sekcji "Sprawdź zmiany konta użytkownika" kliknij przycisk "Zmień ustawienia zabezpieczeń" link.
  6. W "Włącz Kontrola konta użytkownika (UAC) na zwiększeniu bezpieczeństwa komputera" kliknij, aby odznaczyć "Użyj Kontrola konta użytkownika (UAC) w celu ochrony komputera". Kliknij przycisk OK.
  7. Pojawi się monit o ponowne uruchomienie komputera. Czy więc gdy będą gotowe.
Źródła | http://www.petri.co.il/disable_uac_in_windows_vista.htm

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 maj 2009, 17:04
Grupa dawcy

dzięki, ale wciąż potrzebują pomocy. kiedy się do kroku 5, różnych
jeżeli mam do UAC ustawienia, ja dostać ten

i ustawić ją do najniższego ustawienia i uruchomić ponownie, ale ja wciąż dostać ten sam problem podczas próby skopiowania i przeszłości z HDD do następnego.
Old 24 maja 2009, 04:28
Grupa dawcy

Tak, tylko położyć na najniższym ustawienie, reboot i powinno być dobrze.

Pracował dla mnie dobrze.
Old 24 maja 2009, 17:15
Grupa dawcy

didnt to bzdura dla mnie, i setki innych. najwyraźniej im nie tylko jeden. Mam 64bit OS, a pliki są na moim dysku XP im próbując naśladować. jeżeli dont rozwiązać ten problem, yo może liczyć hudreads mnie i innych na użyciu tego systemu operacyjnego. I rzeczywiście wiązała duże nadzieje 7 ...
Old 24 maja 2009, 23:52
Grupa dawcy

Mogę dostępu wszystko na moim dysku WinXP z systemem Windows 7, chyba coś w folderach użytkownika. Najdalej mogę dojechać to C: \ Documents and Settings \ nazwa_użytkownika. Wszelkie foldery, które są w nie, nie mogę dostać się do. Myślę, że się tak, ponieważ podczas dokonywania koncie w XP, możesz zdecydować, czy zachować pliki prywatnych, czy też nie, i czy aby ustawić hasło, czy nie. To może być zatrzymanie dostępu.
Old 25 maj 2009, 11:41
Grupa dawcy

jakie kiedykolwiek powodem jest jej naprawdę denerwujące.
Reply

Register

Zakładki