menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Potrebujete pomoc s Windows 7 asap - Vypnite UAC (Riadenie užívateľských účtov)

Reply

Thread Tools
Old 23. mája 2009, 16:29
Darcu Skupina

Default Potrebujete pomoc s Windows 7 asap - Vypnite UAC (Riadenie užívateľských účtov)

OK, myslel som, že budú mať fixnú po tomto priehľad, ale užívateľský účet kontrolu vec ma zabíja! Všetko, čo chcem urobiť, je skopírovať súbor z mojich ďalších HDD na HDD Windows 7, ale to hovorí i need admin privilégiá-já jsem ADMIN! Ako mám túto S ** T vypnúť? i cant i nainštalovať firefox!

Môj systém: Najvyššie Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Základná doska:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Pamäť RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafické karty (s):
GTX280
Zvuková karta:
doske (zatiaľ)
Pevný disk (y):
WD WD6401AALS 640GB
Optická mechanika (s):
Kliknite na odkaz v podpise viac
Case / PSU:
Corsair CMPs-750TX (750 WATT)
Chladenie:
XIGMATEK HDT-S1283 120 mm puška
Sieť / Internet:
DSL stredne
Monitor (s):
30 palce 2650x1600 (beztak čoskoro)
Operačný systém (y):
XP Home
Old 23. mája 2009, 16:50
Administrátor Skupina

Default Potrebujete pomoc s Windows 7 asap - Vypnite UAC (Riadenie užívateľských účtov)

Metóda # 4 - Pomocou ovládacieho panela

1. Otvorte Ovládací panel.
  2. Podľa užívateľských účtov a rodiny nastavenia kliknite na položku "Pridať alebo odobrať užívateľského účtu".
  3. Kliknite na jeden z užívateľských účtov, napríklad môžete pomocou účtu Guest.
  4. V rámci užívateľského účtu, kliknite na "Prejsť na hlavnej stránke užívateľského účtu" odkaz.
  5. Pod názvom "Zmeňte svoj užívateľský účet" kliknite na "Zmeniť nastavenia zabezpečenia" odkaz.
  6. V "Zapnúť nástroj riadenia používateľských kont (UAC), aby váš počítač bezpečnejší" kliknutím zrušte začiarknutie sa "Použiť nástroj riadenia používateľských kont (UAC), ktoré pomôžu ochrániť váš počítač." Kliknite na tlačidlo OK.
  7. Budete vyzvaní na reštartovanie počítača. Urobiť tak pri pripravený.
Zdroj | http://www.petri.co.il/disable_uac_in_windows_vista.htm

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23. mája 2009, 17:04
Darcu Skupina

vďaka, ale aj stále potrebujú pomoc. keď som si do kroku 5 rôznych
keď mám na UAC nastavenia aj túto

a já ji na najnižšiu nastavení a znova, ale aj stále rovnaký problém, keď sa snažia kopírovať a minulosti z jedného HDD na druhý.
Old 24. mája 2009, 04:28
Darcu Skupina

Áno, práve uvádzané na najnižšej nastavenia, reboot a malo by byť v poriadku.

Pracoval dobre pre mňa.

Môj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základná doska:
Asus P5Q / L PRE (Intel P43, ICH10)
Pamäť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operačný systém (y):
XP PRO x86/XP PRE x64/Win7 RC1 x64
Old 24. mája 2009, 17:15
Darcu Skupina

didnt to svinstvo na mě, a stovky ďalších. im zrejme nie je jediný. Mám 64bit OS a súborov na mojom disku, že XP im snažia kopírovať. ak dont opraviť tento problém, tie môžu počítať já a ďalších hudreads na použitie tohto OS. aj naozaj mal vysoké nádeje na 7 ...
Old 24. mája 2009, 23:52
Darcu Skupina

Nemůžu prístup všetko na mojich WinXP disk z Windows 7, s výnimkou niečo v užívateľskej zložky. K najviac Nemôžem sa tam dostať, je C: \ Documents and Settings \ username. Všetky zložky, ktoré sú tam, I can't get to. Myslím, že to je preto, že keď si účet v XP, môžete si vybrať, či chcete zachovať súbory súkromnú alebo nie, a či to nastaviť heslo alebo nie. To by mohlo byť zastavenie prístupu.
Old 25. mája 2009, 11:41
Darcu Skupina

čo je vôbec dôvodom, jeho naozaj otravné.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
PC by sa načítať mojej operačným systémom Windows XP - Help Me ASAP matthwshea Všeobecné Hardware Chat 1 4.října 2009 02:46
Windows Mail a Yahoo IMAP4 účtu gadusmorhua Email, VoIP & IM Diskusia 0 14.září 2009 23:40
Windows hovorí Existujúce účet neexistuje Anggun Operačné systémy Windows 1 2.září 2009 04:53
Windows XP:. Správca účtu Otázky xJiX Operačné systémy Windows 16 7. marca 2008 13:06
Riadiace techniky Win2000/Remote Ovládací softvér, ktorý bude sieť 597 Všeobecné Software Chat 1 28. novembra 2007 13:19
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.