мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Требате ли помоћ са Уиндоус 7 што пре - Искључивање УАЦ (Усер аццоунт цонтрол)

Reply

Тхреад Тоолс
Old 23 сви 2009, 16:29
Донаторска Група

ОК, мислио сам да би се након овог фиксног Виста, али је контрола корисничког рачуна је убијање ме! све желим учинити је копирате датотеку са моје друге ХДД за Уиндоус 7 ХДД, но она каже да требам дозволу админ-ја сам Админ! Како претворити овај С ** Т офф! ја лицемјерје раван инсталирате Фирефокс!

Мы Сыстем: Топ Сецрит

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е8500 ОЦ @ 4ГХз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП45-УД3П (П45)
РАМ меморија:
мусхкин 4ГБ ДДР2 1066МХз
Графичка картица (е):
ГТКС280
Соунд Цард:
онбоард (за сада)
Тврди диск (и):
УД6401ААЛС УД 640ГБ
Оптички погон (е):
Кликните на линк у потпис за више
Цасе / псу:
Гусар ЦМПСУ-750ТКС (750 У)
Хлађење:
КСИГМАТЕК ХДТ-С1283 120мм Рифле
Нетуорк / Интернет:
ДСЛ медиј
Монитор (е):
30 инцх 2650кс1600 (ускоро Аныуаы)
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 23 сви 2009, 16:50
Администратор Гроуп

Метод # 4 - Коришћење Цонтрол Панел

1. Отворите Цонтрол Панел.
  2. Под Кориснички рачун Породични подешавања и кликните на "Додај или уклони корисничког рачуна".
  3. Кликните на један од корисничких рачуна, на пример, можете користити Гост налог.
  4. Под кориснички налог кликните на везу "Иди на главну страницу Кориснички Рачун" линк.
  5. Под "унети промене у свој кориснички рачун" кликните на "Промените безбедносне поставке" линк.
  6. У "Укључите Усер Аццоунт Цонтрол (УАЦ) да изврши твој рачунар сигурнијим" цлицк то укинути означеност је "Усе Усер Аццоунт Цонтрол (УАЦ) како би заштитили своје рачунар". Кликните на ОК дугме.
  7. Од Вас ће се тражити да се поново покренути рачунар. Учинити када спремна.
Соурце | хттп://ууу.петри.цо.ил/дисабле_уац_ин_уиндоус_виста.хтм

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 23 сви 2009, 17:04
Донаторска Група

хвала, али ја још увек потребна помоћ. кад сам се на корак 5, својим различитим
ако имам на УАЦ подешавања, ја добити овај

и ја поставити га на најниже поставке и поново покренути, али ЈА па ипак добити једнак проблем нашто тежак за копирање и прошле ХДД од једног до следећег.
Old 24 сви 2009, 04:28
Донаторска Група

Да, само стави на најниже поставке, поновно подизање система и то би требало бити у реду.

Радио је у реду за мене.
Old 24 сви 2009, 17:15
Донаторска Група

срање није то за мене, и стотине других. наводно им није једина. Имам 64бит ОС, те датотеке су на мој КСП диск који им покушавају копирати. ако они донт решили тај проблем, јо мене може рачунати и других худреадс на који користе овај ОС. И стварно је имао високе наде за 7 ...
Old 24 сви 2009, 23:52
Донаторска Група

Не могу да приступим свему на мом УинКСП диск из Уиндоус-7, осим што у корисничком фасцикле. Крајних могу доћи је Ц: \ Доцументс анд Сеттингс \ корисничко име. Било које фасцикле које су тамо, не могу доћи до. Мислим да је зато јер када направите налог у КСП, можете да изаберете да ли ће се држати приватне фајлове или не, и да ли ће се поставити лозинку или не. То би се могло приступити заустављању.
Old 25 сви 2009, 11:41
Донаторска Група

све оно што је и разлог, његове стварно узнемирујући.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц