![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ОК, мислио сам да би се након овог фиксног Виста, али је контрола корисничког рачуна је убијање ме! све желим учинити је копирате датотеку са моје друге ХДД за Уиндоус 7 ХДД, но она каже да требам дозволу админ-ја сам Админ! Како претворити овај С ** Т офф! ја лицемјерје раван инсталирате Фирефокс!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Метод # 4 - Коришћење Цонтрол Панел
| |||
| |||
| хвала, али ја још увек потребна помоћ. кад сам се на корак 5, својим различитим ![]() ако имам на УАЦ подешавања, ја добити овај ![]() и ја поставити га на најниже поставке и поново покренути, али ЈА па ипак добити једнак проблем нашто тежак за копирање и прошле ХДД од једног до следећег.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| Да, само стави на најниже поставке, поновно подизање система и то би требало бити у реду. Радио је у реду за мене. |
|
| |||
| |||
| срање није то за мене, и стотине других. наводно им није једина. Имам 64бит ОС, те датотеке су на мој КСП диск који им покушавају копирати. ако они донт решили тај проблем, јо мене може рачунати и других худреадс на који користе овај ОС. И стварно је имао високе наде за 7 ...
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| Не могу да приступим свему на мом УинКСП диск из Уиндоус-7, осим што у корисничком фасцикле. Крајних могу доћи је Ц: \ Доцументс анд Сеттингс \ корисничко име. Било које фасцикле које су тамо, не могу доћи до. Мислим да је зато јер када направите налог у КСП, можете да изаберете да ли ће се држати приватне фајлове или не, и да ли ће се поставити лозинку или не. То би се могло приступити заустављању.
__________________ ХИ:) |
|
| |||
| |||
| све оно што је и разлог, његове стварно узнемирујући.