az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Windows 7 asap - UAC (Kullanıcı Hesabı Denetimi) kapat için yardıma ihtiyacınız var

Reply

Konu Araçları
Old 23 Mayıs 2009, 16:29
Bağış Grubu

Default Windows 7 asap - UAC (Kullanıcı Hesabı Denetimi) kapat için yardıma ihtiyacınız var

Tamam, onlar uzak manzara bundan sonra sabit olur, ancak kullanıcı hesabını kontrol şey beni öldürüyor! tüm yapmam gereken diğer HDD'den Windows 7 HDD'ye dosya kopya istiyorum, ama i yönetimsel izni gerekir diyor ben ADMIN PM! Bunu nasıl S ** T kapatmak yapmak? Hatta Firefox yüklemek cant!

Benim Sistemi: En Secrit

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E8500 OC 4GHz @
Anakart:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM hafıza:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
GTX280
Ses Kartı:
Teknede şimdi () için
Sabit Disk (ler):
WD WD6401AALS 640GB
Optik Sürücü (ler):
Tıklayın imza bağlantı için daha fazla
Case / PSU:
Korsan gemisi CMPSU-750TX (750 Watt)
Soğutma:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Tüfeği
Ağ Bağlantısı / İnternet:
DSL orta
Monitör (ler):
30 inç 2650x1600 (yakında yine)
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 23 Mayıs 2009, 16:50
Yönetici Grubu

Default Windows 7 asap - UAC (Kullanıcı Hesabı Denetimi) kapat için yardıma ihtiyacınız var

Yöntem # 4 - Kontrol Paneli Kullanımı

1. Denetim Masası'nı açın.
  2. Kullanıcı Hesabı ve Aile ayarları tıklatın altında "ekleyin veya kullanıcı hesabı kaldırmak" üzerine.
  3. Bir kullanıcı hesaplarının tıklayın, size Konuk hesabı kullanabilirsiniz örneğin.
  4. Ve "Ana Kullanıcı Hesabı sayfası" bağlantısını Go kullanıcı hesabını tıklayın.
  5. "Altında" güvenlik ayarları "bağlantısını Değiştir" tıklama Kullanıcı hesabınızda değişiklikler yapın.
  6. Kullanıcı Hesabı Denetimi (UAC) üzerindeki "da bilgisayarınızı daha fazla" tıklayın "Kullanıcı Hesabı Denetimi (UAC) bilgisayarınızı korumanıza yardımcı olacak biçimde kaldırın güvenli" yapmak için. OK tuşuna tıklayın.
  7. Bilgisayarınızı yeniden başlatmanız istenecektir. Dolayısıyla hazır mı.
Kaynak | http://www.petri.co.il/disable_uac_in_windows_vista.htm

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 Mayıs 2009, 17:04
Bağış Grubu

teşekkürler, ama yardım hala lazım. Ben 5 adım için, farklı
eğer i UAC ayarları var, bu elde

ve i en düşük ayarları ve yeniden başlatılması için ayarlamak, ama zaman kopyalama ve son bir HDD gelecek için çalışırken aynı sorun elde HALA.
Old May 2009, 04:28 24.
Bağış Grubu

evet, sadece en düşük ayar, yeniden doğmuş almak ve sorun olmaz.

Tamam benim için çalıştı.
Old May 2009, 17:15 24.
Bağış Grubu

didnt bana, kitap ve diğer yüzlerce. görünüşe göre tek im değil. i ve 64bit işletim sistemi var dosyaları benim XP diskini bu Sohbet kopyalamak için çalışıyoruz. Eğer bu sorunu çözmek dont, sen bana ve diğer hudreads bu işletim sistemi kullanarak güvenebilirsiniz. Gerçekten 7 yüksek umutları vardı ...
Old May 2009, 23:52 24.
Bağış Grubu

Ben, kullanıcı klasörleri birşey dışında Windows 7 gelen WinXP sürücüsünde herşeye ulaşabilirler. Olsa orada C alabilirsiniz: \ Documents and Settings \ kullanıcıadı. Hangi orada bulunan herhangi bir klasör, I can't get. Çünkü zaman XP'de hesap yapmak bu olduğunu düşünüyorsanız, belirli dosya veya özel tutmak ve seçebilir, bir şifre veya ayarlamak için kullanılır. Bu erişim durak olabilir.
Old May 2009, 11:41 25.
Bağış Grubu

ne kadar bunun nedeni, onun gerçekten çok can sıkıcı bir durum.
Reply

Register

Bookmarks