![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Операционна система: Vista 32bit RAM: 2GB Производител: "Адвент" Хей момчета, надявам се, някой може да ми помогне с тази грешка да получа по всяко стартиране. Той започна да се случи, когато инсталиран Blue Soleil драйвер за Bluetooth Dongle ми. Всичко АЗ ще се опита да използва Bluetooth в мобилния ми за компютърен софтуер (Samsung PC Studio) Аз ще се син екран на смъртта. Аз не мога да си спомня, че специално за грешка все пак. Но така или иначе, аз деинсталира Blue Soleil и не са имали син екран, тъй като. Въпреки това, за стартиране, аз добивам този грешка всеки път. Надявам се някой може да направи някакъв смисъл от нея и да ми помогне по моя начин да се отървем от него! Аз бях поставен файл (да се надяваме LOL) на грешката да получа. Опитах да се възстанови, но по някаква причина компютъра ми просто няма да възстанови, той получава при пускане малко, но не по-нататък, така че трябва да го изключите и после се "възстановявам не е" за да се възобнови. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Коя версия на Blue Soleil, който използвате? В по-нови версии очевидно нямат такъв проблем. Но ще трябва да плати за ъпгрейд. http://www.bluesoleil.com/products/
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| . NET Framework грешка под Windows 7 X64 | robina80 | Windows операционни системи | 11 | 14-ти ноември, 2009 07:48 |
| Startup Прилагане Помощ - Вмъкване на. EXE файл, така че тя ще стартиране с Windows | Sasstraliss | Windows операционни системи | 1 | 4 май 2009 г. 09:52 |
| Checksum грешка при стартиране? | EddieVersatile | Общи Хардуер Чат | 4 | 6 януари 2009 03:40 |
| Не може да се инсталира net.framework 3,5 | RobT | Windows операционни системи | 1 | 19 ноември 2008 08:06 |
| Съобщение за грешка На Startup | deedee68 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 14-ти септември 2008 08:34 |
| Нишка Инструменти | |
| |