menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

. NET Framework Chyba při startu

Reply

Thread Nástroje
Old 19 května 2008, 13:42
Nový člen skupiny

Default . NET Framework Chyba při startu

RAM: 2GB
Výrobce: Advent

Ahoj kluci, doufám, že někdo mi může pomoct s touto chybou jsem si na každém startu. Začalo se stane, když Nainstaloval jsem Modré Soleil ovladač pro Bluetooth dongle.

Pokaždé, když se budu snažit využít bluetooth do mého mobilu na počítačového softwaru (Samsung PC Studio) bych se modrá obrazovka smrti. Nevzpomínám si, že i když konkrétní chyby. Ale stejně, I uninstalled Blue Soleil, a neměli od modré obrazovky.

Nicméně, na startu, I get this error everytime. Doufám, že někdo může mít nějaký smysl, a pomozte mi na mé cestě k zbavit se o to!

Já jsem připojený soubor (doufejme lol) na chybu dostanu. Snažil jsem se obnovit, ale z nějakého důvodu má počítač jen neobnoví, se dostane k restartování trochu, ale ne dál, a tak jsem ho vypnout a pak jsem si "obnovit selhala" na start znovu.
Přiložené soubory
File Type: txt JIT debugger.txt (4.2 KB, 11 zobrazení)
Old 20. května 2008, 12:52
Moderátor skupiny

Default . NET Framework Chyba při startu

Jakou verzi Blue Soleil používáte?

Novější verze prý nemají tento problém. Ale musíte platit pro upgrade.

http://www.bluesoleil.com/products/

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
. NET Framework chyby pod Windows 7 X64 robina80 Operační systémy Windows 11 14.listopadu 2009 07:48
Spouštění aplikací - Vložit. Exe souboru tak, že bude startu s okny Sasstraliss Operační systémy Windows 1 4. května 2009 09:52
Kontrolní chyba při spuštění? EddieVersatile Obecné Hardware Chat 4 6. leden 2009 03:40
Nelze nainstalovat net.framework 3,5 RobT Operační systémy Windows 1 19. listopadu 2008 08:06
Chybová zpráva při startu deedee68 Virus, spyware a bezpečnost 1 14. Září 2008 08:34
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.