![]() |
|
| |||
| |||
| OS: Vista 32Bit RAM: 2GB Κατασκευαστής: Advent Γεια σου ρε παιδιά, ελπίζω ότι κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με αυτό το σφάλμα να πάρω σε κάθε εκκίνηση. Άρχισε να συμβεί όταν εγκατέστησα το Blue Soleil οδηγός για Bluetooth dongle μου. Everytime Θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσετε σύνδεση Bluetooth στο κινητό με το λογισμικό του υπολογιστή μου (Samsung PC Studio) Θα πάρετε μια μπλε οθόνη του θανάτου. Δεν μπορώ να θυμηθώ το συγκεκριμένο λάθος όμως. Αλλά έτσι κι αλλιώς, εγώ uninstalled Blue Soleil και δεν είχαν την μπλε οθόνη από τότε. Ωστόσο, κατά την εκκίνηση, παίρνω αυτό το everytime λάθος. Ελπίζω ότι κάποιος μπορεί να κάνει κάποια αίσθηση ότι και να με βοηθήσει στο δρόμο μου για να απαλλαγούμε από αυτό! Έχω το συνημμένο αρχείο (ελπίζω lol) του σφάλματος παίρνω. Έχω προσπαθήσει να αποκατασταθεί, αλλά για κάποιο λόγο ο υπολογιστής μου απλώς δεν θα αποκατασταθεί, παίρνει την επαναλειτουργία λίγο, αλλά δεν περαιτέρω, γι 'αυτό πρέπει να το απενεργοποιήσετε και στη συνέχεια να πάρω "επαναφορά απέτυχε" για να επανέλθει. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποια έκδοση του Blue Soleil χρησιμοποιείτε; Οι νέες εκδόσεις προφανώς δεν έχουν αυτό το πρόβλημα. Αλλά πρέπει να πληρώσει για την αναβάθμιση. http://www.bluesoleil.com/products/
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| . NET Framework λάθους στα Windows 7 X64 | robina80 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 11 | 14 Νοεμβρίου 2009 07:48 |
| Startup Application Βοήθεια - Εισαγωγή. Exe αρχείο έτσι ώστε να την εκκίνηση με τα Windows | Sasstraliss | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 4η Μαΐου 2009 09:52 |
| Checksum σφάλμα κατά την εκκίνηση? | EddieVersatile | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 6 Jan 2009 03:40 |
| Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση net.framework 3,5 | RobT | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 19 Νοε 2008 08:06 |
| Μήνυμα λάθους κατά την εκκίνηση | deedee68 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 14η Σεπ 2008 08:34 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |