manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

. NET Framework Greška Na Startup

Reply

Thread Tools
Old 19 svibanj 2008, 13:42
Novi član grupe

Default . NET Framework Greška Na Startup

RAM: 2GB
Proizvođač: Advent

Hej momački, nadam se da netko može pomoć mene sa ovaj greška JA dobiti na svakom pokretanju. To počeo da se dogodi kad sam instalirao driver Blue Soleil za Bluetooth dongle.

Svaki put bih pokušati iskoristiti u roku od bluetooth koji se kreće to moj računalo softver (Samsung PC Studio) Ja bih se plavi ekran smrti. Ne mogu se sjetiti da je greška ipak poseban. Ali svejedno, ja de-instalirati Blue Soleil, a niste imali plava boja zaslon od.

Međutim, na početku, ja dobiti ovaj greška everytime. Nadam se da netko može napraviti neki smisao i to help me na mom putu prema uzimajući osloboditi od Internet!

Ja sam privržen datoteke (nadamo se lol) i ja dobiti greška. Ive 'pokušao vratiti, ali iz nekog razloga moj računalo pravedan neće vratiti, on dobiva se ponovo pokrenete malo, ali ne i dalje, pa sam ga isključiti i onda sam se "nije uspio vratiti" na start up again.
Attached Files
File Type: txt JIT debugger.txt (4.2 KB, 11 pogleda)
Old 20 svi 2008, 12:52
Moderator / ica grupe

Default . NET Framework Greška Na Startup

Koju verziju Blue Soleil koristite?

Novije verzije očito nemaju ovaj problem. Ali morate platiti za nadogradnju.

http://www.bluesoleil.com/products/

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
. NET Framework Greška Pod Windows 7 X64 robina80 Windows Operating Systems 11 14 studeni 2009 07:48
Startup Application Pomoć - Umetnite. Exe datoteku tako da će za pokretanje u sustavu Windows Sasstraliss Windows Operating Systems 1 4. svibanj 2009 09:52
Program greška pri pokretanju? EddieVersatile General Hardware Chat 4 6. siječanj 2009 03:40
Ne mogu instalirati net.framework 3,5 RobT Windows Operating Systems 1 19. studeni 2008 08:06
Error poruke na pokretanju deedee68 Virus, Spyware i sigurnost 1 14. Ruj 2008 08:34
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.