![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| OS: Vista 32Bit RAM: 2GB Proizvođač: Advent Hej momački, nadam se da netko može pomoć mene sa ovaj greška JA dobiti na svakom pokretanju. To počeo da se dogodi kad sam instalirao driver Blue Soleil za Bluetooth dongle. Svaki put bih pokušati iskoristiti u roku od bluetooth koji se kreće to moj računalo softver (Samsung PC Studio) Ja bih se plavi ekran smrti. Ne mogu se sjetiti da je greška ipak poseban. Ali svejedno, ja de-instalirati Blue Soleil, a niste imali plava boja zaslon od. Međutim, na početku, ja dobiti ovaj greška everytime. Nadam se da netko može napraviti neki smisao i to help me na mom putu prema uzimajući osloboditi od Internet! Ja sam privržen datoteke (nadamo se lol) i ja dobiti greška. Ive 'pokušao vratiti, ali iz nekog razloga moj računalo pravedan neće vratiti, on dobiva se ponovo pokrenete malo, ali ne i dalje, pa sam ga isključiti i onda sam se "nije uspio vratiti" na start up again. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koju verziju Blue Soleil koristite? Novije verzije očito nemaju ovaj problem. Ali morate platiti za nadogradnju. http://www.bluesoleil.com/products/
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| . NET Framework Greška Pod Windows 7 X64 | robina80 | Windows Operating Systems | 11 | 14 studeni 2009 07:48 |
| Startup Application Pomoć - Umetnite. Exe datoteku tako da će za pokretanje u sustavu Windows | Sasstraliss | Windows Operating Systems | 1 | 4. svibanj 2009 09:52 |
| Program greška pri pokretanju? | EddieVersatile | General Hardware Chat | 4 | 6. siječanj 2009 03:40 |
| Ne mogu instalirati net.framework 3,5 | RobT | Windows Operating Systems | 1 | 19. studeni 2008 08:06 |
| Error poruke na pokretanju | deedee68 | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 14. Ruj 2008 08:34 |
| Thread Tools | |
| |