![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| OS: Vista 32Bit RAM: 2 GB - Gyártó: Advent Hé srácok, remélem valaki tud segíteni nekem ezt a hibát kapok, minden indításkor. Úgy indult, hogy történik mikor ÉN beiktatott a Blue Soleil-illesztőprogram a Bluetooth dongle. Everytime I would próbálja használni bluetooth az én mobil számítógépes szoftverek (Samsung PC Studio) Én kapnánk egy kék képernyő a halál. Nem emlékszem, hogy az adott hiba mégis. De akárhogy is, én uninstalled Blue Soleil és nem volt a kék képernyő óta. Mindazonáltal, induláskor kapok, ezt a hibát minden. Remélem valaki tud valamilyen értelemben, és segítsen nekem az én módja megszabadulni meg! Már a csatolt fájlt (remélhetőleg lol) a hibát kapok. Megpróbáltam visszaállítani, de valamilyen oknál fogva a számítógépet egyszerűen nem állítja helyre, ez lesz az újraindítás kicsit, de tovább nem, tehát azt kell kapcsold ki, majd kapok "restore nem" az induló újra. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Milyen verziójú Blue Soleil használ? Az újabb verziók láthatóan nincs ilyen probléma. De meg kell fizetni a frissítéshez. http://www.bluesoleil.com/products/