![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
RAM: 2GB Gamintojas: Advent Hey guys, tikiuosi, kas nors gali padėti man šią klaidą man apie kiekvieną kartą paleidus programą. Jis pradėjo atsitikti, kai aš įrengtas Blue Soleil vairuotojas mano Bluetooth Dongle. Everytime norėčiau pabandyti naudoti "Bluetooth" per savo mobiliojo telefono į kompiuterį programa (Samsung PC Studio) Norėčiau gauti Blue Screen of Death. Aš negaliu prisiminti, kad pirma klaida nors. Bet kokiu atveju, aš pašalinta Blue Soleil ir neturėjo mėlyname ekrane, nes. Tačiau paleidus, I get this error everytime. Tikiuosi, kad kas nors gali padaryti kai ji jausmą ir padeda man mano būdas atsikratyti jį! Aš pridedamas failas (tikiuosi lol) apie klaidą gaunu. I've tried atkurti bet kažkodėl mano kompiuteris tiesiog nebus atkurtas, jis pasireiškia prie paleisti bitų, bet ne toliau, todėl turiu jį išjungti ir tada gaunu "atkurti nepavyko" Dėl pradėti iš naujo. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kokią versiją Blue Soleil naudojate?
Naujesnės versijos matyt neturi šios problemos. Bet jūs turite sumokėti atnaujinti. http://www.bluesoleil.com/products/