mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

. NET Framework kļūdu Startup

Reply

Thread Tools
Old Maijs 19, 2008, 13:42
New Member Group

Default . NET Framework kļūdu Startup

RAM: 2GB
Ražotājs: Advent

Hey guys, es ceru, ka kāds varētu man palīdzēt ar šo kļūdu man uz katra starta. Tas sāka notikt, ja es instal Blue Soleil draiveri manu Bluetooth dongle.

Everytime Es gribētu mēģināt lietot bluetooth, kas manu mobilo ar datoru programmatūru (Samsung PC Studio) es iegūtu zilu ekrānu ar nāvi. Es nevaru atcerēties, ka īpaša kļūda though. Bet anyway, es atinstalēt Blue Soleil un nav bijusi zilo ekrānu kopš.

Tomēr pēc starta, I get this error everytime. Es ceru, ka kāds var zināmā mērā par to un palīdzi man manā veidā atbrīvojoties no tā!

Esmu pievienoto failu (cerams lol) un kļūda man. Esmu mēģinājis atjaunot, bet kādu iemeslu dēļ mana datora tikai neatjaunos, tā izpaužas uz atsākt mazliet, bet ne vēl vairāk, tāpēc es to izslēgt un tad man atjaunot nav "par uzsākšanai no jauna.
Attached Files
File Type: txt JIT debugger.txt (4.2 KB, 10 skatījumi)
Old Maijs 20, 2008, 12:52
Moderator Group

Default . NET Framework kļūdu Startup

Kādu Blue Soleil versiju Jūs lietojat?

Jaunākās versijās acīmredzot nav šī problēma. Bet jums ir jāmaksā, lai uzlabotu.

http://www.bluesoleil.com/products/

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.