menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

. NET Framework Chyba pri štarte

Reply

Thread Tools
Old 19 mája 2008, 13:42
Nový člen skupiny

RAM: 2GB
Výrobca: Advent

Ahoj kluci, dúfam, že niekto mi môže pomoct s touto chybou som si na každom štarte. Začalo sa stane, keď Nainstaloval som Modrej Soleil ovládač pre Bluetooth dongle.

Zakaždým, keď sa budem snažiť využiť bluetooth do môjho mobilu na počítačového softvéru (Samsung PC Studio) by som sa modrá obrazovka smrti. Nespomínam si, že aj keď konkrétne chyby. Ale rovnako, I uninstalled Blue Soleil, a nemali od modrej obrazovky.

Avšak, na štarte, I get this error everytime. Dúfam, že niekto môže mať nejaký zmysel, a pomôžte mi na mojej ceste k zbaviť sa o to!

Ja som pripojený súbor (dúfajme lol) na chybu dostanem. Snažil som sa obnoviť, ale z nejakého dôvodu má počítač len neobnoví, sa dostane na reštartovanie trochu, ale nie ďalej, a tak som ho vypnúť a potom som si "obnoviť zlyhala" na štart znova.
Priložené súbory
File Type: txt JIT debugger.txt (4.2 KB, 12 zobrazení)
Old 20. mája 2008, 12:52
Moderátor skupiny

Akú verziu Blue Soleil používate?

Novšie verzie vraj nemajú tento problém. Ale musíte platiť pre upgrade.

http://www.bluesoleil.com/products/

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.