![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| OS: Vista 32Bit RAM: 2GB Výrobca: Advent Ahoj kluci, dúfam, že niekto mi môže pomoct s touto chybou som si na každom štarte. Začalo sa stane, keď Nainstaloval som Modrej Soleil ovládač pre Bluetooth dongle. Zakaždým, keď sa budem snažiť využiť bluetooth do môjho mobilu na počítačového softvéru (Samsung PC Studio) by som sa modrá obrazovka smrti. Nespomínam si, že aj keď konkrétne chyby. Ale rovnako, I uninstalled Blue Soleil, a nemali od modrej obrazovky. Avšak, na štarte, I get this error everytime. Dúfam, že niekto môže mať nejaký zmysel, a pomôžte mi na mojej ceste k zbaviť sa o to! Ja som pripojený súbor (dúfajme lol) na chybu dostanem. Snažil som sa obnoviť, ale z nejakého dôvodu má počítač len neobnoví, sa dostane na reštartovanie trochu, ale nie ďalej, a tak som ho vypnúť a potom som si "obnoviť zlyhala" na štart znova. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Akú verziu Blue Soleil používate? Novšie verzie vraj nemajú tento problém. Ale musíte platiť pre upgrade. http://www.bluesoleil.com/products/