мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

. НЕТ Фрамеуорк Грешка На Стартуп

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19. мај 2008, 13:42
Нови члан групе

Default . НЕТ Фрамеуорк Грешка На Стартуп

Оперативни систем: Видик 32Бит
* РАМ: 2ГБ
Произвођач: дошашћа

Хеј момци, надам се да неко може да ми помогне са овим да добијем грешку на сваком покретању. Он је почео да се деси кад се инсталира Плави СОЛЕИЛ драјвер за мој Блуетоотх Донг.

Еверытиме Ја би покушали да користе Блуетоотх у оквиру мог мобилног рачунарског софтвера (Сиеменс ПЦ-студио) Ја бих се плави екран смрти. Ја не могу да се сетим да је посебно грешка ипак. Али ипак, ја сам деинсталира Плави СОЛЕИЛ и нису имали од плави екран.

Међутим, приликом покретања програма, добијам ову грешку еверытиме. Надам се да неко може да неки начин га и помози ми на мом путу до добијања ослободити од њега!

Приложили сам фајл (надамо се ЛОЛ) и да добијем грешку. Пробао сам да се обнови, али из неког разлога мој компјутер једноставно неће вратити, постаје све до поновног покретања мало, али не даље, тако да морам да га искључили, а затим сам се "врати није" поново на почетку.
Аттацхед Филес
File Type: txt ЈИТ производње дебуггер.ткст (4,2 КБ, 11 прегледа)
Old 20 сви 2008, 12:52
Модератор / ица групе

Default . НЕТ Фрамеуорк Грешка На Стартуп

Коју верзију Плава СОЛЕИЛ користите?

Новије верзије очигледно немају овај проблем. Али морате да платите за надоградњу.

хттп://ууу.блуесолеил.цом/продуцтс/

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
НЕТ Фрамеуорк Грешка. оквиру Уиндоус 7 Кс64 робина80 Уиндоус Оператинг Сыстемс 11 14. новембар 2009 07:48
Стартуп Апплицатион Помоћ - Убаците. Ексе датотеку тако да ће за покретање у оперативном систему Уиндоус Сасстралисс Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 4 мај 2009 09:52
Програм грешка при покретању? ЕддиеВерсатиле Генерал Хардуаре Цхат 4 6 јануар 2009 03:40
Не могу инсталирати нет.фрамеуорк 3,5 РобТ Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 19 новембар 2008 08:06
Еррор поруке на покретању деедее68 Вирус, Спыуаре и безбедност 1 14. сеп 2008 08:34
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц