менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

. Net Framework помилка при запуску

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 травня 2008, 13:42
Нові члени групи

Default . Net Framework помилка при запуску

ОС: Windows Vista 32Bit
ОЗП: 2GB
Виробник: Advent

Гей, хлопці, я сподіваюся, хтось може мені допомогти з цією помилкою, я отримую на кожному старті. Воно стало відбуватися, коли я встановив драйвер Blue Soleil для мого Bluetooth Dongle.

Everytime я хотів би спробувати використовувати Bluetooth в моєму мобільному на комп'ютер програмне забезпечення (Samsung PC Studio) Я хотів би отримати "синій екран смерті. Я не можу згадати, що хоча конкретної помилку. Але все одно я вилучив Blue Soleil і не мають синій екран з тих пір.

Проте, при запуску, я отримую таку помилку щоразу. Я сподіваюся, хтось може зробити якомусь сенсі його і допомогти мені на моєму шляху до позбавлення від його!

Я додається файл (сподіваюся LOL) помилки я отримую. Я намагався відновити, але чомусь мій комп'ютер просто не буде відновити, він добирається до перезапуску біт, але не далі, тому що я, щоб вимкнути його, а потім я отримую повідомлення "не вдалося відновити" Про почати знову.
Прикріплені файли
File Type: txt JIT debugger.txt (4,2 КБ, 11 переглядів)
Old 20 травня 2008, 12:52
Модератор групи

Default . Net Framework помилка при запуску

Яку версію Blue Soleil ви використовуєте?

Нові версії, очевидно, не мають цієї проблеми. Але ви повинні заплатити, щоб оновлення.

http://www.bluesoleil.com/products/

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
. NET Framework помилки в Windows 7 X64 robina80 Операційні системи Windows 11 14 листопада 2009 07:48
Запуск програми довідки - Включити. EXE-файл, так що він буде з запуском Windows Sasstraliss Операційні системи Windows 1 4 травня 2009 09:52
Помилка контрольної суми при запуску? EddieVersatile Генеральний обладнання чат 4 6 січня 2009 03:40
Не вдається встановити net.framework 3,5 ROBT Операційні системи Windows 1 19 листопада 2008 08:06
Повідомлення про помилку при запуску deedee68 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 14 вересня 2008 08:34
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.