![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ОС: Windows Vista 32Bit ОЗП: 2GB Виробник: Advent Гей, хлопці, я сподіваюся, хтось може мені допомогти з цією помилкою, я отримую на кожному старті. Воно стало відбуватися, коли я встановив драйвер Blue Soleil для мого Bluetooth Dongle. Everytime я хотів би спробувати використовувати Bluetooth в моєму мобільному на комп'ютер програмне забезпечення (Samsung PC Studio) Я хотів би отримати "синій екран смерті. Я не можу згадати, що хоча конкретної помилку. Але все одно я вилучив Blue Soleil і не мають синій екран з тих пір. Проте, при запуску, я отримую таку помилку щоразу. Я сподіваюся, хтось може зробити якомусь сенсі його і допомогти мені на моєму шляху до позбавлення від його! Я додається файл (сподіваюся LOL) помилки я отримую. Я намагався відновити, але чомусь мій комп'ютер просто не буде відновити, він добирається до перезапуску біт, але не далі, тому що я, щоб вимкнути його, а потім я отримую повідомлення "не вдалося відновити" Про почати знову. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Яку версію Blue Soleil ви використовуєте? Нові версії, очевидно, не мають цієї проблеми. Але ви повинні заплатити, щоб оновлення. http://www.bluesoleil.com/products/
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| . NET Framework помилки в Windows 7 X64 | robina80 | Операційні системи Windows | 11 | 14 листопада 2009 07:48 |
| Запуск програми довідки - Включити. EXE-файл, так що він буде з запуском Windows | Sasstraliss | Операційні системи Windows | 1 | 4 травня 2009 09:52 |
| Помилка контрольної суми при запуску? | EddieVersatile | Генеральний обладнання чат | 4 | 6 січня 2009 03:40 |
| Не вдається встановити net.framework 3,5 | ROBT | Операційні системи Windows | 1 | 19 листопада 2008 08:06 |
| Повідомлення про помилку при запуску | deedee68 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 14 вересня 2008 08:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |