![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Просто изгради нов компютър и вървят изглед 64 последен. За да се улесни събирането на файлове и настройки от стария си компютър, да инсталира файловете за движение Vista "Easy Transfer" от корена менюто на моя мрежов диск - включително autorun.inf файл. Тогава той избяга в моя стар компютър текат Windows XP. Няма проблеми. Въпреки това, когато аз картографиран мрежата диск с новия ми компютър, така че да може да получите достъп до файлове на него, той веднага вдигна autorun.inf файл и се опита да тече Лесно прехвърляне, който се анулира. Тогава нередовната премества файлове в друга папка на диска, така че autorun.inf е не по-дълъг от корен. Въпреки това, винаги, когато съм двойно кликване върху иконата за мрежово устройство в "Компютър" в "Stat" меню, вместо да се проучва, тя идва с "молбата не е намерен", а първото влизане, когато правото щракване върху иконата е "Изпълни Windows Easy Трансфер ". Изглежда, че Vista е решил, че мрежата диска трябва да съдържа autorun.inf файл и той е BU ** обхванати, ако той ще се промени неговото съзнание. Аз бях откъснат и remapped приводния няколко пъти, с reboots между тях, но всеки път, когато remap на шофиране и двойно кликване върху иконата в "компютърен" същото "Прилагането не е намерено 'грешка дойде и първото влизане на rhight клик е Все още "все още е" Изпълни Windows Easy Transfer''. Макар че е лесно достатъчно, за да Кликнете с десния бутон и изберете изследват, бих нежно обичат да знаят как да се убедите, че мрежата Vista диск Основната функция е да не тичам Windows Easy Transfer. Някакви идеи? |