![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Jen postaven nový počítač a běh průhled 64 konečný. Aby se usnadnil sběr souborů a nastavení na mém starém počítači, mám nainstalované soubory pro spuštění Vista 'Easy Převod' root na menu mého síťového disku - včetně AUTORUN.INF soubor. I pak běžel na mém starém počítači se systémem Windows XP. Žádné problémy. Nicméně, když jsem je mapována na síťový disk na mém novém počítači tak, že bych mohl přistupovat k souborům na něm, je okamžitě vyzvednout AUTORUN.INF soubor a snažil běžet Snadný převod, který jsem zrušen. I poté přestěhoval je porušilo soubory do jiné složky na disku, takže AUTORUN.INF byl již na na root. Nicméně, když jsem dvojitým kliknutím na ikonu síťové jednotky v 'Počítač' v 'Stat' menu, než zkoumání je, že přichází s' nebyl nalezen aplikaci 'a prvního uvedení při kliknutí pravým tlačítkem na ikonu se' Spustit Windows Easy Převod '. Zdá se, že Vista je rozhodnuto, že na síťový disk by měl obsahovat AUTORUN.INF obrázek a je bu ** úvahu, pokud se bude měnit jeho mysli. Jsem odpojen a přemapováno mechaniky několikrát s reboots mezi tím, ale pokaždé jsem přemapovat mechaniky a dvojitým kliknutím na ikonu v 'počítač' stejný 'Aplikace nenalezena' chybu přijde a první uvedení na rhight kliknutí Stále 'stále' Spustit Windows Easy Přenos''. I když je snadné klikněte pravým tlačítkem myši a vybrat si prohlédnout, bych velice rád vědět, jak se přesvědčit, že Vista na síťový disk na primární funkcí není pro spuštění Windows Easy Transfer. Any ideas? |