μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Δίκτυο οδήγησης και "κολλώδες" autorun.inf προβλήματα.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18η Ιουν. 2009, 20:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Δίκτυο οδήγησης και "κολλώδες" autorun.inf προβλήματα.

Γεια σου

Μόλις κατασκευαστεί ένα νέο υπολογιστή και τρέχει Vista 64 τελικό.

Για να διευκολυνθεί η συλλογή αρχείων και των ρυθμίσεων σχετικά με παλιό μου υπολογιστή, θα εγκαταστήσει τα αρχεία για τη λειτουργία Vista "Easy Transfer" στη ρίζα του μενού μου δίσκου δικτύου - συμπεριλαμβανομένης της autorun.inf αρχείο. Τότε έτρεξε στις παλιό μου υπολογιστή με Windows XP. Δεν προβλήματα.

Ωστόσο, όταν θα χαρτογραφηθεί το δίκτυο με το νέο μου δίσκο του υπολογιστή έτσι ώστε να τα αρχεία θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα ενταχθεί αμέσως αρχείο autorun.inf και προσπάθησε να εκτελείτε το Easy Transfer, το οποίο ακυρώθηκε.

Στη συνέχεια, μετακινήθηκε το προσβάλλουν αρχεία σε άλλο φάκελο στη μονάδα δίσκου, ώστε η autorun.inf δεν ήταν πλέον σε σχετικά με τη ρίζα.

Ωστόσο, όποτε διπλό κλικ στο εικονίδιο του δίσκου δικτύου σε «Υπολογιστών» της Stat "menu, αντί να διερευνά αυτό, θα έρχεται με το 'εφαρμογή δεν βρέθηκε" και την πρώτη θέση δεξιά όταν κάνετε κλικ στο εικονίδιο είναι «Run Windows Easy Μεταφορά ". Φαίνεται ότι Vista έχει αποφασίσει ότι το δίκτυο θα πρέπει να περιέχει το δίσκο autorun.inf αρχείο και είναι BU ** καν αν πρόκειται να αλλάξει γνώμη.

Έχω αποσυνδεθεί η μονάδα δίσκου και remapped αρκετές φορές, με reboots στο μεταξύ, αλλά κάθε φορά που το remap οδήγησης και διπλό κλικ στο εικονίδιο "υπολογιστής" τα ίδια "Η εφαρμογή δεν βρέθηκε" σφάλμα προέρχεται μέχρι και την πρώτη θέση στις rhight κλικ ακόμη "είναι ακόμα" Run Windows Easy Transfer''.

Ενώ είναι πολύ εύκολο να κάντε δεξί κλικ και να επιλέξετε διερευνήσει, ακριβά θα ήθελα πολύ να μάθω πώς να πείσει ότι το δίκτυο Vista δίσκο της η κύρια λειτουργία είναι να μην τρέχει Windows Easy Transfer.

Οποιαδήποτε ιδέα;
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Autorun Modding για Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος - αυτόματη αναπαραγωγή ήχου κατά συνδεθεί Clayton Multimedia & Codecs 6 29 Μαρ 2009 20:05
Logs από κολλώδης thingie2 Virus, Spyware & Ασφάλεια 17 20 Δεκ. 2008 13:49
Προβλήματα δικτύου afrer εγκατάσταση νέων Hard Drive dennykyser Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 18 Ιαν 2008 09:14
Προβλήματα με το νέο δίκτυο LAN Card Johno4566 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 3 8 Νοε 2007 15:29
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.