manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Mrežni disk i 'ljepljiv' autorun.inf probleme.

Reply

Thread Tools
Old 18. lipnja 2009, 20:23
Novi član grupe

Default Mrežni disk i 'ljepljiv' autorun.inf probleme.

Bok

Dovoljno je izgrađeno novo računalo i trčanje vidik 64 konačan.

Kako bi olakšala okupljanje datoteke i postavke na moje staro računalo, JA Installer kartoteka za trčanje Vidik 'Easy Transfer' na korijenski izbornik mojih mrežnim pogonom - uključujući autorun.inf datoteku. I onda je išla na mom starom računalu sa sustavom Windows XP. Nema problema.

Međutim, kada sam mapirati mrežni disk u moje novo računalo, tako da bih mogao pristupiti datotekama na njemu, on se odmah pokupila autorun.inf varalica i pokušao pokrenuti Easy Transfer, koje sam otkazan.

I onda su se preselili vrijeđa datoteke u drugu mapu na disku tako da se više nije autorun.inf na na korijen.

Međutim, kad sam Dvoklik na ikonu mrežnog pogona u 'Računalo' u 'Stat' meni, a ne istraživati Internet, Internet dogoditi se s' not found application 'i prvi ulaz desno kada kliknete na ikonu je' Run Windows Easy Transfer '. Čini se da Vista je odlučio da je mrežni disk treba sadržavati autorun.inf datoteku i to je BU ** ered ako se ide na izmjenu svojih misli.

Sam iskopčan i remapped voziti nekoliko puta, sa ponovno podizanje sustava in između, ali svaki put sam remap pogon i dvostrukim klikom na ikonu u 'računalo' isto 'Application not found' error dolazi i prvi ulazak na rhight je kliknuti ipak je još uvijek 'Run Windows Easy Transfer''.

Iako je lako dovoljno da kliknite desnom tipkom i odabrati istraživati, ja bih nježno vole da znaju kako uvjeriti Vista da mreža disk je primarna funkcija nije to trčanje Windows Easy Transfer.

Bilo koji ideja?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.