kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Hálózati meghajtó és "ragadós" autorun.inf problémákat.

Reply

Téma eszközök
Old Június 18 2009, 20:23
Új tag Csoport

Default Hálózati meghajtó és "ragadós" autorun.inf problémákat.

Szia

Csak épült egy új számítógépet, és fut Vista 64 végleges.

Megkönnyítése gyűjtése fájlokat és beállításokat a régi számítógépről, én telepítette a fájlokat a futó Vista "Áttelepítő" a root menü Hálózati meghajtó - beleértve az autorun.inf fájl. Aztán futott be a régi számítógépet a Windows XP. Nem probléma.

Mindazonáltal, ha a hálózat Térképezte lemezt az új számítógépre, hogy tudnám elérni a fájlokat, akkor azonnal felvette autorun.inf fájl, és megpróbálta futtatni Áttelepítő, amelyet töröltek.

Én majd a jogsértő fájlokat egy másik mappába a meghajtón, hogy az autorun.inf már nem az a gyökér.

Ugyanakkor, ha én dupla kattintás az ikonra a hálózati meghajtót a "Számítógép" A "Stat" menü, és nem vizsgálja meg, hogy jön ki az "alkalmazás nem található", és az első bejegyzés, ha jobbra ikonra kattintva a "Fuss Windows Easy Transfer. Úgy tűnik, hogy a Vista úgy döntött, hogy a hálózat disk tartalmaznia kell az autorun.inf fájl, és a bu ** Ered ha lesz változás a baj.

Én lemezektől változtatva a meghajtóba, és több alkalommal, és újraindítja a között, de minden alkalommal, amikor remap a meghajtóba, és kattintson duplán az ikonra, a "számítógép" azonos "alkalmazás nem található" hiba merül fel, és az első bejegyzést rhight kattintson a még mindig "még mindig" Run Windows Áttelepítő''.

Bár könnyen jobb klikk és válaszd feltárása, én nagyon szeretném tudni, hogyan lehet meggyőzni, hogy a Vista hálózati lemez elsődleges funkciója nem a Windows Easy Transfer.

Any ideas?
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.