![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Szia
Csak épült egy új számítógépet, és fut Vista 64 végleges. Megkönnyítése gyűjtése fájlokat és beállításokat a régi számítógépről, én telepítette a fájlokat a futó Vista "Áttelepítő" a root menü Hálózati meghajtó - beleértve az autorun.inf fájl. Aztán futott be a régi számítógépet a Windows XP. Nem probléma. Mindazonáltal, ha a hálózat Térképezte lemezt az új számítógépre, hogy tudnám elérni a fájlokat, akkor azonnal felvette autorun.inf fájl, és megpróbálta futtatni Áttelepítő, amelyet töröltek. Én majd a jogsértő fájlokat egy másik mappába a meghajtón, hogy az autorun.inf már nem az a gyökér. Ugyanakkor, ha én dupla kattintás az ikonra a hálózati meghajtót a "Számítógép" A "Stat" menü, és nem vizsgálja meg, hogy jön ki az "alkalmazás nem található", és az első bejegyzés, ha jobbra ikonra kattintva a "Fuss Windows Easy Transfer. Úgy tűnik, hogy a Vista úgy döntött, hogy a hálózat disk tartalmaznia kell az autorun.inf fájl, és a bu ** Ered ha lesz változás a baj. Én lemezektől változtatva a meghajtóba, és több alkalommal, és újraindítja a között, de minden alkalommal, amikor remap a meghajtóba, és kattintson duplán az ikonra, a "számítógép" azonos "alkalmazás nem található" hiba merül fel, és az első bejegyzést rhight kattintson a még mindig "még mindig" Run Windows Áttelepítő''. Bár könnyen jobb klikk és válaszd feltárása, én nagyon szeretném tudni, hogyan lehet meggyőzni, hogy a Vista hálózati lemez elsődleges funkciója nem a Windows Easy Transfer. Any ideas? |