פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

כונן הרשת ו 'מתנגד' Autorun.inf בעיות.

Reply

שרשרת כלים
Old 18 יוני 2009, 20:23
קבוצת חברות חדשות

הי

פשוט נבנה מחשב חדש ולהפעיל Vista Ultimate 64.

כדי להקל על כינוס קבצים והגדרות על המחשב הישן שלי, התקנתי את הקבצים להרצת Vista 'העברה נוחה' על בסיס התפריט של כונן הרשת שלי - כולל את הקובץ Autorun.inf. אז אני רץ את זה על המחשב הישן שלי עם מערכת הפעלה Windows XP. אין בעיות.

עם זאת, כאשר אני הרשת ממופה הדיסק החדש המחשב שלי כך שאני יכול לגשת לקבצים על זה, זה מייד לאסוף קובץ Autorun.inf וניסה להפעיל את 'העברה נוחה, שבה אני בוטל.

אז אני העברתי את offending אחר תיקיית הקבצים בכונן כך Autorun.inf כבר לא היה על על שורש.

עם זאת, בכל פעם שאני לחץ פעמיים על הסמל של כונן רשת ב 'מחשב' של 'Stat' בתפריט, ולא לבחון את זה, זה מגיע עם 'היישום לא נמצא' ו הראשון, כאשר הכניסה הזכות לחיצה על הסמל 'הפעלה נוחה ב-Windows העברה '. נראה כי Vista החליטה כי רשת דיסק צריך להכיל את הקובץ Autorun.inf והיא bu ** ered אם הוא הולך לשנות את דעתך.

אני כבר מנותק remapped הכונן ואת מספר פעמים, בין עם reboots, אבל בכל פעם שאני remap הכונן ואת לחץ לחיצה כפולה על הסמל של 'מחשב' של אותה 'היישום לא נמצא' השגיאה מגיעה מעלה את הערך הראשון ב rhight קליק עדיין 'עדיין' הפעלה העברה נוחה ב-Windows''.

בעוד היא קלה מספיק לימין לחץ ובחר לחקור, אני אוהב ביוקר מעוניין לדעת כיצד לשכנע כי Vista רשת הפונקציה העיקרית של הדיסק היא לא לרוץ העברה נוחה ב-Windows.

יש לך רעיונות?
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.