![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Tiesiog pastatė naują kompiuterį ir paleisti Vista 64 Ultimate. Kad būtų lengviau surinkti failus ir parametrus į mano seną kompiuterį, įdiegti ir veikia Vista "Easy Transfer" apie šaknis "meniu" Mano tinklo diską failai - autorun.inf failą. Aš ten vyko į mano seno kompiuterio su Windows XP. Jokių problemų. Tačiau, kai prijungto tinklo disko į savo naują kompiuterį, kad galėčiau gauti apie tai failai, iškart pagyvėjo autorun.inf failą ir bandė paleisti lengvo perkėlimo, kurį aš atšauktas. Tada aš persikėlė pažeidusio failus į kitą diską, aplanką, kad autorun.inf nebebuvo bei ant šaknų. Vis dėlto, jei aš dukart spustelėkite piktogramą tinklo diską "Computer" ir "Stat" meniu, o ne ieškoti, jis ateina prie taikymo "nerasta" ir pirmojo atvykimo, kai dešiniuoju pelės klavišu piktograma "Run" Windows Easy perdavimas ". Atrodo, kad Vista nusprendė, kad tinklo disko, turėtų būti autorun.inf failą ir jį BU ** Ered jei ji ketina pakeisti savo nuomonę. Aš atjungtas ir remapped diską keletą kartų, su reboot tarp jų, bet kiekvieną kartą aš vėl zamapować diską ir dukart paspauskite ant piktogramą kompiuterio paties "Application not found" error pasirodo ir pirmojo atvykimo į rhight paspaudimą dar "vis dar" Run "Windows lengvo perkėlimo''. Nors tai yra pakankamai paprastos dešiniuoju pelės klavišu ir pasirinkite ištirti, I'd love brangiai žinoti, kaip įtikinti, kad Vista "tinklo disko pagrindinė funkcija yra paleisti Windows lengvo perkėlimo. Any ideas? |