Tīkla disku un "lipīgs" autorun.inf problēmas. Čau
Tikko uzbūvēta jauna datoru un darbojas Vista 64 Ultimate.
Lai veicinātu vākšana failus un uzstādījumus uz manu veco datoru, es instal vadīšanai Vista "Easy Transfer" uz saknes izvēlnē manu tīkla diska failus - tai skaitā autorun.inf failu. Es tad skrēja uz manu veco datoru, kurā darbojas Windows XP. Nekādu problēmu.
Taču, kad es kartēts tīkla disku, lai savu jauno datoru, lai es varētu piekļūt tai failus, tā uzreiz paņēma autorun.inf failu un mēģināju palaist Easy Transfer, ko es anulēta.
Es tad pārvietot nelikumīgas failu uz citu mapi uz diska, lai autorun.inf nebija ilgāk par root.
Taču, kad es veiciet dubultklikšķi uz ikonas tīkla disku "Computer 'in' Stat 'izvēlnes, nevis pētot, tā nāk klajā ar' application not found 'un pirmās ieceļošanas dienas, kad tiesības noklikšķinot ikona' Run Windows Easy Transfer ". Šķiet, ka Vista ir nolēmusi, ka tīkla disks jābūt autorun.inf fails, un tas ir bu ** jumu, ja tā gatavojas mainīt savu prātu.
Man ir atvienots un remapped vadīt vairākas reizes, ar reboots starp, bet katru reizi, kad es remap vadīt un veiciet dubultklikšķi uz ikonas "datora" pašu "Application not found 'error nāk līdz, un pirmo ierakstu rhight klikšķi ir joprojām ir "joprojām ir" Palaidiet Windows Easy Transfer''.
Lai gan ir viegli tos labo klikšķi un izvēlēties izpētīt, es gribētu sirsnīgi mīlēt zināt, kā pārliecināt Vista tīkla diska primārā funkcija nav palaist Windows Easy Transfer.
Any ideas? |