mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Unitate de reţea şi "lipicioase" autorun.inf probleme.

Reply

Thread Tools
Old 18 iunie 2009, 20:23
Noile state Group

Default Unitate de reţea şi "lipicioase" autorun.inf probleme.

Salut

Doar construit un nou calculator şi să ruleze Vista pe 64 final.

Pentru a facilita culegerea de fişiere şi setări de pe vechiul meu calculator, am instalat fişierele pentru rularea Vista "Easy Transfer" de pe meniul din rădăcină mea unitate de reţea - inclusiv autorun.inf dosar. Am fugit apoi pe vechiul meu computer care execută Windows XP. Nu probleme.

Cu toate acestea, când am de reţea mapate disc la noul meu calculator, astfel încât am putut accesa fişiere de pe ea, este imediat luat autorun.inf dosar şi a încercat să executaţi Easy Transfer, care l-am anulat.

Apoi am mutat de imagini ofensatoare la un alt dosar de pe disc, astfel încât autorun.inf nu a mai fost pe la rădăcină.

Cu toate acestea, ori de câte ori am dublu clic pe pictograma de unitate de reţea în "COMPUTER" în "stat 'meniu, mai degrabă decât să-l exploreze, se vine cu" cerere nu a fost găsit ", iar prima intrare când clic dreapta pe pictograma este" Run Windows Easy Transfer ". Se pare că Vista a decis că reţeaua disk ar trebui să conţină autorun.inf dosar şi este BU ** ered în cazul în care se întâmplă să îşi schimbe minte.

Am deconectat şi remapped unitate de mai multe ori, cu reboots în între, dar de fiecare dată când am remap unitate şi dublu clic pe pictograma de la 'computer "acelaşi" Cererea nu a fost găsit "eroare vine şi prima intrare pe rhight clicaţi este încă "este în continuare" Run Windows Easy Transfer''.

Deşi este uşor de ajuns pentru a click dreapta şi alegeţi explora, mi-ar place foarte mult să ştie cum să convingă Vista că reţeaua discului principală funcţie este de a nu rula Windows Easy Transfer.

Ai vreo idee?
Reply

Register

Marcaje