Sieťové jednotky a 'lepivými' Autorun.inf problémy. Nazdar
Len postavený nový počítač a beh priehľad 64 konečný.
Aby sa uľahčil zber súborov a nastavení na mojom starom počítači, mám nainštalované súbory pre spustenie Vista 'Easy Prevod' root na menu môjho sieťového disku - vrátane autorun.inf súbor. I potom bežal na mojom starom počítači so systémom Windows XP. Žiadne problémy.
Avšak, keď som je mapovaná na sieťový disk na mojom novom počítači tak, že by som mohol pristupovať k súborom na ňom, je okamžite vyzvednout Autorun.inf súbor a snažil plynúť Snadný prevod, ktorý som zrušený.
I potom presťahoval sa previní súbory do iného priečinka na disku, takže Autorun.inf bol už na na root.
Avšak, keď som dvojitým kliknutím na ikonu sieťovej jednotky v 'Počítač' v 'Stat' menu, ako skúmania je, že prichádza s' nebol nájdený aplikáciu 'a prvého uvedenia pri kliknutí pravým tlačidlom na ikonu sa' Spustiť Windows Easy Prevod '. Zdá sa, že Vista je rozhodnuté, že na sieťový disk by mal obsahovať Autorun.inf obrázok a je bu ** úvahy, ak sa bude meniť jeho mysli.
Som odpojený a přemapováno mechaniky niekoľkokrát s reboots medzi tým, ale zakaždým som přemapovat mechaniky a dvojitým kliknutím na ikonu v 'počítač' rovnaký 'Aplikácia nenalezena' chybu príde a prvé uvedenie na rhight kliknutie stále 'stále' Spustiť Windows Easy Prenos''.
I keď je ľahké kliknite pravým tlačidlom myši a vybrať si prezrieť, by som veľmi rád vedieť, ako sa presvedčiť, že Vista na sieťový disk na primárnou funkciou nie je pre spustenie Windows Easy Transfer.
Any ideas? |