Мрежни диск и 'лепљив' ауторун.инф проблеме. Бок
Довољно је изграђено ново рачунар и трчање видик 64 коначан.
Како би олакшала окупљање датотеке и поставке на моје старо рачунар, ЈА инсталиран картотека за трчање Видик 'Еасы Трансфер' на основно? Мени мојих мре? Ним погоном - укључујући ауторун.инф фајл. И онда је ишла на мом старом рачунару са системом Уиндоус КСП. Нема проблема.
Међутим, када сам мапирати мрежни диск у моје ново рачунар, тако да бих могао да приступи датотекама на њему, он се одмах покупили ауторун.инф фасцикл и покушао покренути Еасы Трансфер, које сам отказан.
И онда су се преселили вријеђа датотеке у другу фасциклу на диску тако да се више није ауторун.инф на на корен.
Међутим, кад сам Кликните двапут на икону мрежног погона у 'Рачунар' у 'Стат' мени, а не истраживати Интернет, то догодити се с' нот фоунд апплицатион 'и први улаз десно када кликнете на икону је' Рун Уиндоус Еасы трансфер '. Чини се да Виста је одлучио да је мрежни диск треба да садржи ауторун.инф фајл и то је БУ ** еред ако се иде на измену својих мисли.
Сам ископчан и ремаппед возити неколико пута, са поново подизање система ин између, али сваки пут сам ремап погон и двоструким кликом на икону у 'рачунар' исто 'Апплицатион нот фоунд' еррор долази и први улазак на рхигхт је кликнути ипак је још увек 'Рун Уиндоус Еасы Трансфер''.
Иако је лако довољно да кликните десним тастером и изаберете истраживати, ја бих њежно воле да знају како увјерити Виста да мрежа диск је примарна функција није да тече Уиндоус Еасы Трансфер.
Било који идеја? |