Ağ sürücüsüne 'yapışkan autorun.inf sorunlar. Merhaba
Sadece yeni bir bilgisayar inşa ve Vista 64 mükemmel çalışıyor.
Eski bilgisayarda toplama dosyaları ve ayarları kolaylaştırmak için, benim ağ sürücüsünün kök menüsünde Vista 'Kolay Aktarım' çalıştırmak için dosyalar - the autorun.inf dosyası da dahil olmak üzere yüklü. Daha sonra eski Windows XP çalıştıran üzerinde koştum. No problems.
Ancak, benim yeni bilgisayar ki bu dosyaları erişebilirler ağ diski eşlenen, hemen autorun.inf dosyasını aldım ve bu iptal Kolay Aktarım, çalıştırmak için çalıştı.
Sonra, sürücü başka bir klasöre böylece autorun.inf No kök zaman olduğu edici resimler taşındı.
Ancak, 'ağ sürücüsü için zaman ben çift tıklayın simge Bilgisayar' ve 'Stat' menüsünde yerine onu keşfetmek, bu uygulama ile 've ilk girdisi sağ simgeye tıklayarak bulunamadı gelir' Çalıştır'ı Windows Kolay olduğunu Transferi '. Bu Vista, şebeke disk autorun.inf dosyası içermelidir ve Bu ** ered varsa onun fikrini değiştirmeye devam kararı aldı görünür.
Ben kesilir ettik ve sürücü remapped birkaç kez, arasında yeniden doğmuş olan, ama aynı Uygulama 'hatası ve rhight tıklayın ilk girişi geliyor bulunamadı bilgisayar' sürücü ve çift tıklayın 'in simgesi remap her zaman yine de hala 'Çalıştır'ı Windows Kolay Aktarım''olduğunu.
Bu yeteri kadar sağ tıklayarak kolay ve keşfetmek seçerseniz, ben pahalıya nasıl Vista ikna bilmek için ağ disk birincil işlevi Windows Kolay Aktarım çalıştırmak için değil memnun oluruz.
Any ideas? |