менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Мережний диск і "липкі" Проблеми autorun.inf.

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 червня 2009, 20:23
Нові члени групи

Default Мережний диск і "липкі" Проблеми autorun.inf.

Привіт

Просто побудували новий комп'ютер і працює Vista Ultimate 64.

Для полегшення збору файлів і параметрів на мій старий комп'ютер, я встановив файли для запуску перенесення Vista 'в кореневому меню мій мережевий диск - в тому числі файл autorun.inf. Тоді я побіг її на своєму старому комп'ютері з Windows XP. Немає проблем.

Однак, коли я наніс на карту мережного диска на новий комп'ютер, щоб я міг отримати доступ до файлів на ньому, вона відразу взяла файл autorun.inf і намагалися збити Easy Transfer, який я скасував.

Потім я переїхав порушника файлів в іншу папку на диску, так що autorun.inf вже не було на корені.

Однак, коли я двічі клацніть на значку диска в мережу 'Computer' в меню "Stat", а не вивчення, воно поставляється з додатком 'не знайдена "і перша запис, коли правою кнопкою миші значок" Запустити Windows Easy Переклад ". Схоже, що Vista вирішила, що мережевий диск повинен містити файл autorun.inf, і це бу ** Ered, якщо вона не змінить своє рішення.

Я відключений і перепризначення диск кілька разів, з перезавантаженням між ними, але кожен раз, коли я перепризначити диску і двічі клацніть по іконі в "комп'ютері" ж "Додаток не знайдено" Помилка з'являється і перший в'їзд на rhight клік ще 'ще' Виконання міграції даних Windows''.

Хоча це досить просто клікнути правою кнопкою миші і виберіть "вивчити, я дуже люблю, щоб знати, як переконати Vista, що основна функція мережний диск не є для запуску Windows Easy Transfer.

Будь-які ідеї?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Autorun для моддінгу Зовнішній жорсткий диск - Автозапуск звуку при підключенні в Clayton Мультимедіа & кодеки 6 29 березня 2009 20:05
Логи з липкого thingie2 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 17 20 грудня 2008 13:49
Проблеми з мережею afrer INSTAL новий жорсткий диск dennykyser Мережа, Модеми & VoIP 2 18 січня 2008 09:14
Мережа проблеми з новою картою LAN Johno4566 Мережа, Модеми & VoIP 3 8 листопада 2007 15:29
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.