Мережний диск і "липкі" Проблеми autorun.inf. Привіт
Просто побудували новий комп'ютер і працює Vista Ultimate 64.
Для полегшення збору файлів і параметрів на мій старий комп'ютер, я встановив файли для запуску перенесення Vista 'в кореневому меню мій мережевий диск - в тому числі файл autorun.inf. Тоді я побіг її на своєму старому комп'ютері з Windows XP. Немає проблем.
Однак, коли я наніс на карту мережного диска на новий комп'ютер, щоб я міг отримати доступ до файлів на ньому, вона відразу взяла файл autorun.inf і намагалися збити Easy Transfer, який я скасував.
Потім я переїхав порушника файлів в іншу папку на диску, так що autorun.inf вже не було на корені.
Однак, коли я двічі клацніть на значку диска в мережу 'Computer' в меню "Stat", а не вивчення, воно поставляється з додатком 'не знайдена "і перша запис, коли правою кнопкою миші значок" Запустити Windows Easy Переклад ". Схоже, що Vista вирішила, що мережевий диск повинен містити файл autorun.inf, і це бу ** Ered, якщо вона не змінить своє рішення.
Я відключений і перепризначення диск кілька разів, з перезавантаженням між ними, але кожен раз, коли я перепризначити диску і двічі клацніть по іконі в "комп'ютері" ж "Додаток не знайдено" Помилка з'являється і перший в'їзд на rhight клік ще 'ще' Виконання міграції даних Windows''.
Хоча це досить просто клікнути правою кнопкою миші і виберіть "вивчити, я дуже люблю, щоб знати, як переконати Vista, що основна функція мережний диск не є для запуску Windows Easy Transfer.
Будь-які ідеї? |