![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Bbought нови Acer се стремят в събота с Vista Home инсталиран. След мамут се борят да си взема нещо от стари компютри към новия, най-накрая и да вървят. ОСВЕН опита както аз мога да не може да получите на скрийнсейвъра да работи, нито силата да изключите настройките на монитора разстояние. Аз бях в процес upteen пъти с различни скрийнсейвъри но когато изберете "Настройки" Винаги съм се кутия казва там няма настройки са достъпни. Никога не е нещо подобно преди. Не е голяма грешка, но това е движеща ми смешен, че не мога да поправя. В прозореца за предварителен работи, но той няма да дойде, и властта са налични, но не работят. Всякакви идеи, моля? Gari Съжалявам, приятели, просто видял поста по-долу с еднакъв проблем. Ще се опитам кабелна нагоре мишката утре. |
|
| |||
| |||
| Инсталиран жични мишка - проблемът решен!. Сега всичко, което трябва да направите, е да реши дали е полезно ditching удобството на безжичната мишка в полза на скрийнсейвъра и мощност настройка съоръжения. Gari |
|
| |||
| |||
| Странно решение. Сигурни ли сте, че това го е направил? Вие не инсталирате актуализации или нещо по-та същото време? А Vista Service Pack Update или ще бъде много по-голяма вероятност за разрешаването му.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Acer Aspire Просто имам навик работа! | roheel | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 20 ноември 2009 година 15:51 |
| Актуализиране на Acer Sysem ще Vista Казан работа? | minder | Windows операционни системи | 1 | 18 Авг 2009 06:03 |
| Скрийнсейвър проблем с Vista | VNani | Windows операционни системи | 3 | 13 Дек 2008 22:49 |
| Дали Acer F-22 Работа с 64 битови Vista? | Rapolyne | Графика на карти & Монитори | 7 | 4 ноември 2008 06:47 |
| Acer лаптоп с Vista -> XP | jgott | Windows операционни системи | 7 | 20-ти септември 2007 04:56 |
| Нишка Инструменти | |
| |