![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Bbought nový Acer Aspire v sobotu s Vista Home nainstalován. Po mamuta se snaží dostat své věci ze starého počítače do nového, a nakonec se běží. KROMĚ vyzkoušet, jak já se nemůžu dostat spořič fungovat ani nastavení napájení zapněte monitor vypnout. Byl jsem procesem upteen časy s různými spořiče obrazovky, ale když jsem si zvolil 'nastavení' Vždycky jsem si říkal Schránka neexistují nastavení je k dispozici. Nikdy jsem nic takového předtím. Nejsou zásadní, ale je to vina řidiče mi praštěný, že nemohu opravit. Náhledovém okně funguje, ale ne přijít, a moc nastavení jsou k dispozici, ale nejsou v provozu. Jakékoliv nápady, prosím? Gari Je mi líto, přátelé, prostě viděl post níže se stejným problémem. Pokusí kabelové myši až zítra. |
|
| |||
| |||
| Instalovaný drátových myší - problém vyřešen!. Nyní všechno co musíte udělat, je rozhodnout, zda stojí za nouzové přistání pohodlí bezdrátové myši pro šetřič obrazovky a nastavení výkonu zařízení. Gari |
|
| |||
| |||
| Podivné řešení. Jste si jisti, že to, co udělal? Nezadali jste instalovat všechny aktualizace, nebo něco na té stejné době? A Vista Service Pack Update, nebo by byly mnohem větší pravděpodobnost, že jeho vyřešení.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Acer Aspire Jen zvyklý práce! | roheel | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 20.listopadu 2009 15:51 |
| Aktualizovat Acer Sysem, Vista budou stále fungovat? | Minder | Operační systémy Windows | 1 | 18. srpna 2009 06:03 |
| Screensaver problém s Vista | VNani | Operační systémy Windows | 3 | 13. prosince 2008 22:49 |
| Má Acer F-22 Práce s 64 Bit Vista? | Rapolyne | Graphics Cards & Monitory | 7 | 4. listopadu 2008 06:47 |
| Acer laptop s Vista -> XP | jgott | Operační systémy Windows | 7 | 20. Září 2007 04:56 |
| Thread Nástroje | |
| |