![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Bbought νέο Acer Aspire το Σάββατο με Vista Home εγκατασταθεί. Μετά από ένα τιτάνιο αγώνα για να πάρετε τα πράγματά μου από το παλαιό στο νέο υπολογιστή, τέλος, μέχρι και τη λειτουργία. ΕΚΤΟΣ προσπαθήσουμε όπως θέλω εγώ δεν μπορεί να φτάσει να λειτουργεί το screensaver δεν την εξουσία για να ενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις από την οθόνη. Έχω γίνει μέσω της διαδικασίας upteen φορές με διάφορα screensavers αλλά όταν επιλέγουν "ρυθμίσεις" Πάντα μια θέση λέγοντας ότι δεν υπάρχουν ρυθμίσεις που είναι διαθέσιμες. Ποτέ δεν είχε κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Δεν έχει ένα μεγάλο ελάττωμα, αλλά η οδήγηση μου dotty ότι δεν μπορώ να το διορθώσω. Το παράθυρο προεπισκόπησης έργα, αλλά δεν θα έρθει, και η ισχύς των ρυθμίσεων είναι διαθέσιμα, αλλά δεν λειτουργούν. Κάθε ιδέες παρακαλώ; Gari Συγγνώμη παιδιά, μόλις δει τη θέση κάτω με τα ίδια προβλήματα. Θα δοκιμάσετε ένα ενσύρματο ποντίκι μέχρι αύριο. |
|
| |||
| |||
| Εγκατεστημένοι ενσύρματο ποντίκι - πρόβλημα λυθεί!. Τώρα το μόνο που έχω να κάνω είναι να αποφασίσει κατά πόσον είναι σκόπιμη προσθαλάσσωσης την ευκολία του ασύρματου ποντικιού υπέρ της προφύλαξης οθόνης και η ισχύς των εγκαταστάσεων. Gari |
|
| |||
| |||
| Παράξενη λύση. Είστε σίγουροι ότι αυτό είναι που το έκανε; Δεν έχετε εγκαταστήσει καμία ενημέρωση ή κάτι ου ίδια στιγμή; Ένα Vista Service Pack Update ή θα είναι πολύ πιο πιθανό να το επιλύσουν.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |