![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bbought novi Acer stremiti u subotu sa Vista Home instaliran. Nakon mamut borba da se moje stvari iz starog računala na novo, konačno gore i trčanje. OSIM pokušajte svibanj kao što sam ja ne mogu dobiti screensaver raditi ni snage postavke za uključivanje monitora off. Ive 'bio kroz proces upteen puta s različitim screensaver ali kad sam se odlučio' Postavke 'Ja uvijek dobijem kutiju rekavši nema postavke dostupne. Nikada nije imala ništa slično ovom prije. Nije jedan od glavnih mana, ali je vozeći mene luckast da ja ne mogu popraviti. The preview window djela, ali to neće doći na vlast i postavke su na raspolaganju, ali ne rade. Bilo koji ideja ugoditi? Gari Žao mi je ljudi, samo vidi post dolje sa istim problemom. Hoće li isprobali ožičen miš gore sutra. |
|
| |||
| |||
| Instalirani ožičen miš - problem riješen!. Sada sve sam učiniti je odlučiti da li je vrijedno rova na praktičnost i bežični miš u korist screensaver i snaga postavljanje objekata. Gari |
|
| |||
| |||
| Čudne rješenje. Jeste li sigurni da to nije to? Niste instalirati sve nadopune ili bilo što u isto vrijeme-og? A Vista Service Pack Update ili bi biti puno veća vjerojatnost da se problem razrijesi.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| ACER Aspire Samo navika funkcionirati! | roheel | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 20 studeni 2009 15:51 |
| Ažuriraju jedan Acer Sysem će Vista Still Work? | Podsjetnik | Windows Operating Systems | 1 | 18. kolovoz 2009 06:03 |
| Screensaver problem sa Vidik | VNani | Windows Operating Systems | 3 | 13. prosinac 2008 22:49 |
| Da li Acer F-22 Rad sa 64-bitna Vista? | Rapolyne | Graphics Cards & Monitors | 7 | 4. studeni 2008 06:47 |
| Acer laptop sa vidik -> XP | jgott | Windows Operating Systems | 7 | 20. Ruj 2007 04:56 |
| Thread Tools | |
| |