![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Bbought új Acer Aspire szombaton a Vista Home telepítve. Miután egy hatalmas küzdelem, hogy a cuccom a régi PC-ra új, véglegesen és fut. KIVÉVE próbálja az én nem tudom a képernyővédő működését, sem a hálózati beállításokat a monitort kapcsolja ki. Már a folyamat upteen szer különböző képernyőkímélőket de ha úgy döntök, "Beállítások" Mindig egy doboz mondván nincs beállítások állnak rendelkezésre. Soha nem volt semmi, mint ez előtt. Nem egy nagy hiba, de vezetői nekem dotty hogy nem tudom megjavítani. Az előnézeti ablak működik, de az nem fog jönni, és a hálózati beállítások állnak rendelkezésre, de nem működnek.
Any ideas please? Gari Bocs srácok, most láttam a post alatt azonos probléma. Megpróbálja a vezetékes egeret fel holnap. |
|
|
|||
|
|||
|
Telepített vezetékes egér - a probléma megoldódott!.
Most annyit kell tenned, hogy eldönti, hogy érdemes mégis vízreszállás kényelmét a vezeték nélküli egér mellett képernyővédő és teljesítmény beállítási lehetőségeket. Gari |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Fura megoldás.
Biztos benne, hogy mi volt az? Még nem telepíti a frissítéseket, vagy bármi hasonló th egyszerre? A Vista Service Pack Update vagy az lenne, sokkal valószínűbb, hogy oldja meg.