![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| Bbought חדש Acer שואפים בשבת מותקן עם Vista Home. אחרי מאבק ענקי כדי לקבל את החומר מתוך המחשב הישן עלה חדש, סוף סוף והפעלה. למעט כמה שאני מנסה אני לא יכול לקבל את שומר המסך לפעול ולא את הגדרות צריכת החשמל כדי להפעיל את צג כבוי. אני כבר בתהליך upteen פעמים עם שומרי מסך שונים אך כאשר אני בוחר 'הגדרות' אני תמיד מקבל תיבת אומרים אין הגדרות זמין. אף פעם לא היה דבר כזה בעבר. לא חשוב אשם אבל נסיעה לי משוגע כי אני לא יכול לתקן את זה. תצוגה מקדימה של החלון עובד אבל זה לא קדימה, כמו גם את הכוח ההגדרות הקיימות, אך אין לפעול. יש לך רעיונות בבקשה? Gari סליחה, חברים, רק ראיתי את ההודעה למטה עם בעיה זהה. האם לנסות את העכבר חוטית מחר. |
|
| |||
| |||
| העכבר מותקנים חוטית - הבעיה נפתרה!. עכשיו כל מה שאני צריך לעשות הוא להחליט אם כדאי ציוף את הנוחות של העכבר האלחוטי לטובת שומרי המסך והכוח הגדרה מתקנים. Gari |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| פתרון מוזר. האם אתה בטוח שזה מה עשה את זה? אתה לא להתקין את כל העדכונים או משהו בבית th זמנית? א Vista Service Pack Update או יהיה הרבה יותר לפתור אותה.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Acer Aspire וונט רק עבודה! | roheel | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 20 נובמבר 2009 15:51 |
| עדכון של Acer Sysem, וויל Vista עדיין עובד?? | minder | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 18 אוגוסט 2009 06:03 |
| בעיה עם שומר מסך Vista | VNani | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 13 דצמבר 2008 22:49 |
| האם Acer F-22 עובדים עם 64 bit Vista? | Rapolyne | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | 4th נובמבר 2008 06:47 |
| Acer מחשב נייד עם Vista -> XP | jgott | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 20 ספטמבר 2007 04:56 |
| שרשרת כלים | |
| |