![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Bbought nauja Acer Aspire šeštadienį su Vista Home įdiegta. Po mamutas kova gauti mano Daiktai iš seno kompiuterio į naują, pagaliau veikia. IŠSKYRUS pabandyti kaip ir aš I can't get Ekrano veikti nei galios parametrus, išjunkite monitorių. I've been through procesas upteen kartus su įvairiomis Ekrano Saugotojai bet kada galiu pasirinkti "Parametrai" gaunu dėžutė sakydamas nėra nustatymų nėra. Niekada nieko panašaus anksčiau. Nėra didelių gedimų, tačiau vairuotojo man taškuotas, kad aš negaliu sutvarkyti. Peržiūros lange veikia, tačiau ji negali ateiti, ir galios parametrai yra prieinami, bet neveikia. Any ideas please? Gari Sorry folks, tiesiog matė viena pakopa žemesnėms pareigoms su identiška problema. Bandys laidine pele iki rytojaus. |
|
| |||
| |||
| Įdiegta Wired Mouse - problema išspręsta!. Dabar viskas, ką reikia padaryti, tai nuspręsti, ar verta priverstinio tūpimo ant vandens ir bevielė pelė už ekrano užsklandą ir galios nustatymas patogios patalpos. Gari |
|
| |||
| |||
| Keista tirpalas. Ar tikrai tai ką ji? You didn't įdiegti visus atnaujinimus ir nieko oji pačiu metu? Vista "naujinimas, arba Service Pack turėtų būti daug didesnė tikimybė, kad ją išspręsti.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Acer Aspire Just Wont work! | roheel | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Lapkritis 20, 2009 15:51 |
| Atnaujinama Acer Sysem, bus Vista "vis dar veikia? | minder | Windows "operacinės sistemos | 1 | Rugpjūtis 18, 2009 06:03 |
| Ekrano problema su Vista | VNani | Windows "operacinės sistemos | 3 | 13 gruodis 2008 22:49 |
| Ar Acer F-22 Darbas su 64 bitų Vista? | Rapolyne | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | 4 lapkritis 2008 06:47 |
| Acer nešiojamas kompiuteris su Vista -> XP | jgott | Windows "operacinės sistemos | 7 | 20 rugsėjis 2007 04:56 |
| Temos įrankiai | |
| |