mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

New Acer Desktop Vista OS. Can't Get Screensaver strādāt.

Reply

Thread Tools
Old Maijs 13, 2009, 15:38
Loceklis

Bbought jaunu Acer Aspire sestdien ar Vista Home uzstādīta. Pēc Mammoth cīņa, lai saņemtu manu stuff no vecā datora uz jauno, beidzot ir izveidota un darbojas. IZŅEMOT izmēģināt, kā es nevaru saņemt ekrānsaudzētājs darboties ne jaudas iestatījumus, lai ieslēgtu kontrolēt off. Es esmu caur process upteen reizes ar dažādiem screensavers, bet kad es izvēlos 'Settings' Es vienmēr saņemsiet kastē saku, ka nav pieejamie uzstādījumi. Nekad neko līdzīgu pirms tam. Nav liela vaina, bet tā vadītāja mani traks, ka nevaru salabot. Priekšskatījuma logu darbi, bet tas nedrīkst būt tālāk, un jaudas iestatījumus, ir pieejama, bet nedarbojas.
Any ideas please?
Gari

Sorry folks, tikko redzējām zem amatā ar identisku problēmu. Vai mēģināt vadu līdz peles rīt.
Old Maijs 14, 2009, 07:21
Loceklis

Installed wired mouse - problēma atrisināta!.
Tagad viss, kas man jādara, ir jāizlemj, vai ir vērts piespiedu nolaišanās uz ūdens ērtībai, bezvadu peles labā ekrānsaudzētājs un jaudas iestatījumu iespējas.
Gari
Old Maijs 14, 2009, 13:43
Donors Group

Dīvains risinājums.

Vai esi pārliecināts, ka tas, ko darīja? Neesat instalēt visiem atjauninājumiem, vai kaut ko th pašā laikā?

Vista Update vai Service Pack būtu daudz lielāka iespēja, lai to atrisinātu.

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.