![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bbought jaunu Acer Aspire sestdien ar Vista Home uzstādīta. Pēc Mammoth cīņa, lai saņemtu manu stuff no vecā datora uz jauno, beidzot ir izveidota un darbojas. IZŅEMOT izmēģināt, kā es nevaru saņemt ekrānsaudzētājs darboties ne jaudas iestatījumus, lai ieslēgtu kontrolēt off. Es esmu caur process upteen reizes ar dažādiem screensavers, bet kad es izvēlos 'Settings' Es vienmēr saņemsiet kastē saku, ka nav pieejamie uzstādījumi. Nekad neko līdzīgu pirms tam. Nav liela vaina, bet tā vadītāja mani traks, ka nevaru salabot. Priekšskatījuma logu darbi, bet tas nedrīkst būt tālāk, un jaudas iestatījumus, ir pieejama, bet nedarbojas. Any ideas please? Gari Sorry folks, tikko redzējām zem amatā ar identisku problēmu. Vai mēģināt vadu līdz peles rīt. |
|
| |||
| |||
| Installed wired mouse - problēma atrisināta!. Tagad viss, kas man jādara, ir jāizlemj, vai ir vērts piespiedu nolaišanās uz ūdens ērtībai, bezvadu peles labā ekrānsaudzētājs un jaudas iestatījumu iespējas. Gari |
|
| |||
| |||
| Dīvains risinājums. Vai esi pārliecināts, ka tas, ko darīja? Neesat instalēt visiem atjauninājumiem, vai kaut ko th pašā laikā? Vista Update vai Service Pack būtu daudz lielāka iespēja, lai to atrisinātu.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |