![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bbought nou Acer aspire sâmbătă cu Vista Home instalat. După un mamut se luptă pentru a-mi iau lucruri de la PC-ul vechi pe unul nou, în final, în sus şi să fie difuzate. EXCEPŢIA încercaţi aşa cum am mai Nu pot să intru în Screensaver de a opera, nici de putere pentru a activa setările de pe monitor. Am fost prin procesul upteen ori cu diverse screensavere, dar când am alege 'Setări', mi-am lua-o cutie spunând că nu există setări disponibile. N-am avut asa ceva inainte. Nu este o mare greseala, dar mi-e permis de conducere se clatină că nu pot să-l reparaţi. Fereastra de previzualizare de lucrări, dar nu va veni pe, şi puterea de setări sunt disponibile, dar nu funcţionează. Orice idei te rog? Gari Imi pare rau oameni buni, doar văzut de post de mai jos cu o problemă identică. Va încerca un mouse cu fir până mâine. |
|
| |||
| |||
| Instalat mouse cu fir - problema rezolvata!. Acum, tot ce trebuie să faceţi este să decidă dacă se merită aruncat de confort al mouse-ului fără fir în favoarea Screensaver şi puterea de setare facilităţi. Gari |
|
| |||
| |||
| Ciudat soluţie. Sunteţi sigur că e ceea ce a făcut-o? Tu nu a instala orice actualizări sau ceva de genul asta-lea, la aceeaşi oră? Un Vista Service Pack Update sau ar fi mult mai probabil ca pentru a rezolva. |