menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Nový Acer Desktop OS Vista. Can't get Screensaver na prácu.

Reply

Thread Tools
Old 13. mája 2009, 15:38
Člen Skupina

Default Nový Acer Desktop OS Vista. Can't get Screensaver na prácu.

Bbought nový Acer Aspire v sobotu s Vista Home nainštalovaný. Po mamuta sa snaží dostať svoje veci zo starého počítača do nového, a nakoniec sa beží. OKREM vyskúšať, ako já se nemůžu dostat šetrič fungovať ani nastavenia napájania zapnite monitor vypnúť. Bol som procesom upteen časy s rôznymi šetriče obrazovky, ale keď som si zvolil 'nastavenia' Vždy som si říkal Schránka neexistujú nastavenie je k dispozícii. Nikdy som nič také predtým. Nie sú podstatné, ale je to vina vodiča mi praštěná, že nemôžem opraviť. Náhľadovom okne funguje, ale ne prísť, a moc nastavení sú k dispozícii, ale nie sú v prevádzke.
Akékoľvek nápady, prosím?
Gari

Je mi ľúto, priatelia, jednoducho videl post nižšie s rovnakým problémom. Pokúsi káblové myši až zajtra.
Old 14. mája 2009, 07:21
Člen Skupina

Inštalovaný drôtovou myšou - problém vyriešený!.
Teraz všetko čo musíte urobiť, je rozhodnúť, či stojí za núdzové pristátie pohodlie bezdrôtovej myši pre šetrič obrazovky a nastavenia výkonu zariadenia.
Gari
Old 14. mája 2009, 13:43
Darcu Skupina

Podivné riešenie.

Ste si istí, že to, čo urobil? Nezadali ste inštalovať všetky aktualizácie, alebo niečo na tej rovnakej dobe?

A Vista Service Pack Update, alebo by boli oveľa väčšia pravdepodobnosť, že jeho riešenie.

Môj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základná doska:
Asus P5Q / L PRE (Intel P43, ICH10)
Pamäť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operačný systém (y):
XP PRO x86/XP PRE x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Acer Aspire Len zvyknutý práce! roheel Notebooky, Mobily a PDA 1 20.novembra 2009 15:51
Aktualizovať Acer Sysem, Vista budú stále fungovať? Minder Operačné systémy Windows 1 18. augusta 2009 06:03
Screensaver problém s Vista VNani Operačné systémy Windows 3 13. decembra 2008 22:49
Má Acer F-22 Práca s 64 Bit Vista? Rapolyne Graphics Cards & Monitory 7 4. novembra 2008 06:47
Acer laptop s Vista -> XP jgott Operačné systémy Windows 7 20. September 2007 04:56
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.