![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bbought nový Acer Aspire v sobotu s Vista Home nainštalovaný. Po mamuta sa snaží dostať svoje veci zo starého počítača do nového, a nakoniec sa beží. OKREM vyskúšať, ako já se nemůžu dostat šetrič fungovať ani nastavenia napájania zapnite monitor vypnúť. Bol som procesom upteen časy s rôznymi šetriče obrazovky, ale keď som si zvolil 'nastavenia' Vždy som si říkal Schránka neexistujú nastavenie je k dispozícii. Nikdy som nič také predtým. Nie sú podstatné, ale je to vina vodiča mi praštěná, že nemôžem opraviť. Náhľadovom okne funguje, ale ne prísť, a moc nastavení sú k dispozícii, ale nie sú v prevádzke. Akékoľvek nápady, prosím? Gari Je mi ľúto, priatelia, jednoducho videl post nižšie s rovnakým problémom. Pokúsi káblové myši až zajtra. |
|
| |||
| |||
| Inštalovaný drôtovou myšou - problém vyriešený!. Teraz všetko čo musíte urobiť, je rozhodnúť, či stojí za núdzové pristátie pohodlie bezdrôtovej myši pre šetrič obrazovky a nastavenia výkonu zariadenia. Gari |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podivné riešenie. Ste si istí, že to, čo urobil? Nezadali ste inštalovať všetky aktualizácie, alebo niečo na tej rovnakej dobe? A Vista Service Pack Update, alebo by boli oveľa väčšia pravdepodobnosť, že jeho riešenie.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Acer Aspire Len zvyknutý práce! | roheel | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 20.novembra 2009 15:51 |
| Aktualizovať Acer Sysem, Vista budú stále fungovať? | Minder | Operačné systémy Windows | 1 | 18. augusta 2009 06:03 |
| Screensaver problém s Vista | VNani | Operačné systémy Windows | 3 | 13. decembra 2008 22:49 |
| Má Acer F-22 Práca s 64 Bit Vista? | Rapolyne | Graphics Cards & Monitory | 7 | 4. novembra 2008 06:47 |
| Acer laptop s Vista -> XP | jgott | Operačné systémy Windows | 7 | 20. September 2007 04:56 |
| Thread Tools | |
| |