мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Нови Ацер Десктоп Виста ОС. Не може добити Сцреенсавер за рад.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13 сви 2009, 15:38
Мембер Гроуп

Default Нови Ацер Десктоп Виста ОС. Не може добити Сцреенсавер за рад.

Ббоугхт нови Ацер стремити у суботу са Виста Хоме инсталиран. Након мамут борба да се моје ствари из старог рачунара на ново, коначно горе и трчање. ОСИМ покушајте мај као што сам ја не могу добити Сцреенсавер радити ни снаге подешавања за укључивање монитора офф. Иве 'био кроз процес уптеен пута са различитим Сцреенсавер али кад сам се одлучио' Подешавања 'Ја увек добијем кутију рекавши нема подешавања доступне. Никада није имала ништа слично овом пре. Није један од главних мана, али је возачки мене луцкаст да ја не могу поправити. Тхе превиеу уиндоу дела, али то неће доћи на власт и подешавања су на располагању, али не раде.
Било који идеја угодити?
Гари

Жао ми је људи, само види пост доле са истим проблемом. Хоће ли испробали ожичен миш горе сутра.
Old 14 сви 2009, 07:21
Мембер Гроуп

Инсталирани ожичен миш - проблем решен!.
Сада све сам урадите је да одлучи да ли је вриједно рова на практичност и бежични миш у корист Сцреенсавер и снага постављање објеката.
Гари
Old 14 сви 2009, 13:43
Донаторска Група

Чудне решење.

Јесте ли сигурни да то није то? Нисте инсталирате све допуне или било што у исто време-ог?

А Виста Сервице Пацк Упдате или би бити много већа вероватноћа да се проблем разријеши.

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Ацер Само навика рад! рохеел Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 20. новембар 2009 15:51
Ажурирају један Ацер Сысем ће Виста Стилл Уорк? Подсетник Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 18 аугуст 2009 06:03
Сцреенсавер проблем са Видик ВНани Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 13 децембар 2008 22:49
Да ли Ацер Ф-22 Рад са 64-битна Виста? Раполыне Грапхицс Цардс & Мониторс 7 4 новембар 2008 06:47
Ацер лаптоп са видик -> КСП јготт Уиндоус Оператинг Сыстемс 7 20. сеп 2007 04:56
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц